KQS.store 3.7

Wszystko na temat instalacji oprogramowania KQS.store oraz aktualizacji skryptu do najnowszej wersji. Dowiesz się także co nowego pojawiło się w sklepie KQS oraz znajdziesz pełną listę zmian które weszły w nowej wersji.

Re: KQS.store 3.7

przez bieznie » 2013 lip 03, Śr 08:08

Chciałbym zwrócić uwagę, że po ostatniej aktualizacji nie działają kody rabatowe. Istnieje możliwość ich wprowadzenia przy zakupie, jednak nie powoduje to obniżenia ceny produktu o podaną procentową wartość. Sprawę ta sprawdzałem na dwóch sklepach, a także na testowym sklepie KQS.Store.
 
Posty: 3
Dołączył(a): 2010 gru 27, Pn 12:06
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: KQS.store 3.7

przez Pszfarcu » 2013 lip 03, Śr 15:41

A ja mam takie nieśmiałe pytanie.
Czy udało wam się zmienić jakoś kolejność wyświetlanych w katalogu produktów (i tak samo produktów wyświetlanych na stronie głównej sklepu)?
Będę wdzięczny za odpowiedź.
Pozdrawiam
 
Posty: 26
Dołączył(a): 2009 wrz 10, Cz 19:00
Lokalizacja: Łódź
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: KQS.store 3.7

przez rekin » 2013 lip 16, Wt 13:50

Problem z aktualizacją mojego sklepu ( Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się )
po kliknięciu Rozpocznij aktualizację sklepu , mam błąd w pliku update_galeria.php
Komuś coś takiego wyskoczyło ?
 
Posty: 12
Dołączył(a): 2011 kwi 26, Wt 20:09
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: KQS.store 3.7

przez MK0304 » 2013 lip 16, Wt 14:09

Może źle Ci się wysłał plik na serwer, spróbuj go nadpisać
 
Posty: 59
Dołączył(a): 2009 sie 06, Cz 14:29
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: KQS.store 3.7

przez redvan » 2013 lip 18, Cz 15:59

Znalazłem błąd w szablonie graficznym :

Oznaczenie dostępności na liście produktów
{JEZYK_NOWOSC}

Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
<div class="lista-dostepnosc">{JEZYK_DOSTEPNOSC}: <span class="pogrubienie">{DOSTEPNOSC}</span></div>


powinny byc wpisane inne zmienne w klamrach, zamiast {JEZYK_NOWOSC} - {JEZYK_DOSTEPNOSC} i dodanie drugiej zmiennej {DOSTEPNOSC} jako mozliwej do uzycia.
Avatar użytkownika
Moderator Witryny
 
Posty: 1728
Dołączył(a): 2008 maja 02, Pt 09:19
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 3 razy

Re: KQS.store 3.7

przez uniflora » 2013 lip 31, Śr 12:25

chyba wyszła jakaś poprawiona wersja 3.7 - testował ktoś?
Avatar użytkownika
 
Posty: 22
Dołączył(a): 2012 cze 21, Cz 17:31
Lokalizacja: Zamość
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: KQS.store 3.7

przez sq5be » 2013 sie 02, Pt 18:23

uniflora napisał(a):chyba wyszła jakaś poprawiona wersja 3.7 - testował ktoś?


Tak, wyszła aktualizacja. Usterki które zgłosiłem zostały poprawione (przelicznik walut, proforma).
 
Posty: 29
Dołączył(a): 2009 wrz 16, Śr 13:36
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: KQS.store 3.7

przez sebp » 2013 sie 05, Pn 13:07

U mnie po wgraniu nowej wersji klient zarejestrowany, który ma przypisany rabat nie widzi produktów w działach. Nowi klienci i niezarejestrowani widzą wszystko normalnie.
Avatar użytkownika
 
Posty: 134
Dołączył(a): 2012 wrz 19, Śr 21:49
Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Re: KQS.store 3.7

przez sq5be » 2013 sie 05, Pn 15:23

sebp napisał(a):U mnie po wgraniu nowej wersji klient zarejestrowany, który ma przypisany rabat nie widzi produktów w działach. Nowi klienci i niezarejestrowani widzą wszystko normalnie.


Nie korzystam z tej funkcji ale sprawdziłem. U mnie działa.
 
Posty: 29
Dołączył(a): 2009 wrz 16, Śr 13:36
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Poprzednia stronaNastępna strona

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
cron