Dyskusje o Pffshop przeniesione z innego tematu
Re: pffshop - skrypt sklepu
heh niech wypozycjonują np PREZENTY czy KOSZULKI itp
o właśnie ja kupię jak mi wypozycjonują na koszulki 
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
wara z mojej działki
od koszulek się odczepcie
od koszulek się odczepcie
zsedc napisał(a):Ała ała ała, przeczytałem : Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się tą antyreklamę.
tyle wynikow wyszukiwania że koń by sie uśmiał
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Już pisałem wcześniej, że z tymi hasłami glōLip stick oraz glōPrecision lip pencil to musi być żart. Nie wierze w to, by ktoś był na tyle, ładnie ujmując, nierozsądny żeby się naprawdę chwalić takimi frazami. Zresztą wystarczy kilka razy wpisać tu glōLip stick oraz glōPrecision lip pencil żeby konkurować ze sklepem z pierwszego miejsca.
-
Lesiu
Nam zarzucacie, a może zazdrościcie dobrego poczucia humoru, ale tutaj czytam lepsze rodzynki. "Niech wypozycjonują koszulki, albo prezenty."
Naprawdę czy kupując oprogramowanie, które ma napisane - zoptymalizowane pod kątem pozycjonowania, liczycie, że po chwili będzie top3 na frazy ogólne? Ja polecam zapoznać się z tematem pozycjonowania szerokiego i nie wracać już do popisów dot. wiedzy pozycjonerskiej. Z resztą z całym szacunkiem, ale jak ktoś sprzedaje w oparciu o KQS to raczej na pozycjonowaniu się za bardzo nie zna, albo tylko słabo liczy. Nie wiem ile płacicie za pozycjonowanie, ale myślę, że hasła typu prezenty to okolice 300+ netto za top10 / miesięcznie. A na tak słabym pod kątem SEO oprogramowaniu to pewnie jeszcze więcej. Ktoś pisał, że 300zł to dobra cena za skrypt. Rewelacyjna, tylko jak potem muszę płacić za pozycjonowanie więcej to wychodzi, że czasem nie warto szukać oszczędności w takich miejscach.
Teraz polecą gromy pod moim adresem. Ale odpowiem Waszą retoryką - konkrety
PS. Ostatnio pisał do mnie Klient, być może pod wpływem tego forum, który chciał przenieść się z KQS. Tylko miał jeden problem - ma zindeksowane podstrony w sklepie, a zmiana oprogramowania mogłaby zmienić strukturę linków i przez jakiś czas wejście z google kończyłoby się e404. Jak dokładnie przyjrzałem się linkom KQS to uznałem, że autor miał dobry dzień tworząc tak ważny element sklepu.
Tomasz Michalski
Naprawdę czy kupując oprogramowanie, które ma napisane - zoptymalizowane pod kątem pozycjonowania, liczycie, że po chwili będzie top3 na frazy ogólne? Ja polecam zapoznać się z tematem pozycjonowania szerokiego i nie wracać już do popisów dot. wiedzy pozycjonerskiej. Z resztą z całym szacunkiem, ale jak ktoś sprzedaje w oparciu o KQS to raczej na pozycjonowaniu się za bardzo nie zna, albo tylko słabo liczy. Nie wiem ile płacicie za pozycjonowanie, ale myślę, że hasła typu prezenty to okolice 300+ netto za top10 / miesięcznie. A na tak słabym pod kątem SEO oprogramowaniu to pewnie jeszcze więcej. Ktoś pisał, że 300zł to dobra cena za skrypt. Rewelacyjna, tylko jak potem muszę płacić za pozycjonowanie więcej to wychodzi, że czasem nie warto szukać oszczędności w takich miejscach.
Teraz polecą gromy pod moim adresem. Ale odpowiem Waszą retoryką - konkrety
PS. Ostatnio pisał do mnie Klient, być może pod wpływem tego forum, który chciał przenieść się z KQS. Tylko miał jeden problem - ma zindeksowane podstrony w sklepie, a zmiana oprogramowania mogłaby zmienić strukturę linków i przez jakiś czas wejście z google kończyłoby się e404. Jak dokładnie przyjrzałem się linkom KQS to uznałem, że autor miał dobry dzień tworząc tak ważny element sklepu.
Tomasz Michalski
Wygląda na to że koledzy z Gdańska...
Pffshop napisał(a):
Tomasz Michalski
A tu problem klienta można bardzo prosto rozwiązać, wystarczy zastosować 301 .
Panie Tomaszu musi Pan mieć wyjątkowy talent do reklamowania skoro po każdym pańskim poście zrażam się coraz bardziej do tego oprogramowania.
Przy takim podejściu nie wróżę sukcesów.
Przy takim podejściu nie wróżę sukcesów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości