Dyskusje o Pffshop przeniesione z innego tematu

Dyskusje o oprogramowaniu Pffshop, nie pasujące bezpośrednio do pozostałych kategorii

Re: pffshop - skrypt sklepu

przez kulbi » 2009 lut 25, Śr 12:35

heh niech wypozycjonują np PREZENTY czy KOSZULKI itp

Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

przez zsedc » 2009 lut 25, Śr 13:21

o właśnie ja kupię jak mi wypozycjonują na koszulki :P

przez junki » 2009 lut 25, Śr 13:42

wara z mojej działki :)

od koszulek się odczepcie :D

przez redvan » 2009 lut 26, Cz 00:25

zsedc napisał(a):Ała ała ała, przeczytałem : Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się tą antyreklamę.

tyle wynikow wyszukiwania że koń by sie uśmiał ;)
Moderator Witryny

Otrzymał podziękowań: 3 razy

przez Lesiu » 2009 lut 26, Cz 17:27

Już pisałem wcześniej, że z tymi hasłami glōLip stick oraz glōPrecision lip pencil to musi być żart. Nie wierze w to, by ktoś był na tyle, ładnie ujmując, nierozsądny żeby się naprawdę chwalić takimi frazami. Zresztą wystarczy kilka razy wpisać tu glōLip stick oraz glōPrecision lip pencil żeby konkurować ze sklepem z pierwszego miejsca.
Lesiu

przez Pffshop » 2009 lut 26, Cz 19:42

Nam zarzucacie, a może zazdrościcie dobrego poczucia humoru, ale tutaj czytam lepsze rodzynki. "Niech wypozycjonują koszulki, albo prezenty."
Naprawdę czy kupując oprogramowanie, które ma napisane - zoptymalizowane pod kątem pozycjonowania, liczycie, że po chwili będzie top3 na frazy ogólne? Ja polecam zapoznać się z tematem pozycjonowania szerokiego i nie wracać już do popisów dot. wiedzy pozycjonerskiej. Z resztą z całym szacunkiem, ale jak ktoś sprzedaje w oparciu o KQS to raczej na pozycjonowaniu się za bardzo nie zna, albo tylko słabo liczy. Nie wiem ile płacicie za pozycjonowanie, ale myślę, że hasła typu prezenty to okolice 300+ netto za top10 / miesięcznie. A na tak słabym pod kątem SEO oprogramowaniu to pewnie jeszcze więcej. Ktoś pisał, że 300zł to dobra cena za skrypt. Rewelacyjna, tylko jak potem muszę płacić za pozycjonowanie więcej to wychodzi, że czasem nie warto szukać oszczędności w takich miejscach.

Teraz polecą gromy pod moim adresem. Ale odpowiem Waszą retoryką - konkrety :)

PS. Ostatnio pisał do mnie Klient, być może pod wpływem tego forum, który chciał przenieść się z KQS. Tylko miał jeden problem - ma zindeksowane podstrony w sklepie, a zmiana oprogramowania mogłaby zmienić strukturę linków i przez jakiś czas wejście z google kończyłoby się e404. Jak dokładnie przyjrzałem się linkom KQS to uznałem, że autor miał dobry dzień tworząc tak ważny element sklepu.

Tomasz Michalski

przez zsedc » 2009 lut 26, Cz 20:37

Wygląda na to że koledzy z Gdańska...

przez zsedc » 2009 lut 26, Cz 20:41

Pffshop napisał(a):
PS. Ostatnio pisał do mnie Klient, być może pod wpływem tego forum, który chciał przenieść się z KQS. Tylko miał jeden problem - ma zindeksowane podstrony w sklepie, a zmiana oprogramowania mogłaby zmienić strukturę linków i przez jakiś czas wejście z google kończyłoby się e404. Jak dokładnie przyjrzałem się linkom KQS to uznałem, że autor miał dobry dzień tworząc tak ważny element sklepu.

Tomasz Michalski

A tu problem klienta można bardzo prosto rozwiązać, wystarczy zastosować 301 .

przez AurorA » 2009 lut 26, Cz 21:25

Panie Tomaszu musi Pan mieć wyjątkowy talent do reklamowania skoro po każdym pańskim poście zrażam się coraz bardziej do tego oprogramowania.
Przy takim podejściu nie wróżę sukcesów.

Poprzednia stronaNastępna strona

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość