Dyskusje o Pffshop przeniesione z innego tematu
Re: pffshop - skrypt sklepu
tofif napisał(a):Ta moze jakies rabaty 90% dostaniemy za reklame![]()
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Panowie, powiedzmy sobie szczerze - ceny i tak są śmiesznie niskie... Niestety lada dzień cennik będzie podniesiony (usługi dodatkowe, licencja pozostanie w cenie 829zł).
Proponuje stworzenie dodatkowego działu dla tego sklepu. Poznamy opinie klientow korzy maja ten sklep.
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
redvan napisał(a):Proponuje stworzenie dodatkowego działu dla tego sklepu...
Powtarzasz to co napisałem kilka postów wcześniej...
powtarzam po raz drugi ( z radkiem po raz 3 )
Trzeba stworzyc dział tego sklepu na forum
Trzeba stworzyc dział tego sklepu na forum
-

- Moderator Witryny
Pffshop napisał(a):Panowie, powiedzmy sobie szczerze - ceny i tak są śmiesznie niskie... Niestety lada dzień cennik będzie podniesiony (usługi dodatkowe, licencja pozostanie w cenie 829zł).
Osobiście, mnie cena sklepu KQS odpowiada, więcej bym na pewno nie dał i wtedy zrobiłbym sklep na wirtuemart
Dział zrobiony
w przyszłości piszcie PW nie jestem w stanie czytać na bieżąco wszystkich postów.
pozdrawiam
w przyszłości piszcie PW nie jestem w stanie czytać na bieżąco wszystkich postów.
pozdrawiam
spoko spoko.
Jesli chodzi o ten dzial, to niech wlasciciele pffshop zglosza swoim klientom o istnieniu tego forum ( oczywiscie jesli nie posiadaja swojego forum ). Kazda wiedza i opinia sie przyda ( nawet ta najgorsza
)
Jesli chodzi o ten dzial, to niech wlasciciele pffshop zglosza swoim klientom o istnieniu tego forum ( oczywiscie jesli nie posiadaja swojego forum ). Kazda wiedza i opinia sie przyda ( nawet ta najgorsza
-

- Moderator Witryny
Pffshop napisał(a):Panowie, powiedzmy sobie szczerze - ceny i tak są śmiesznie niskie... Niestety lada dzień cennik będzie podniesiony (usługi dodatkowe, licencja pozostanie w cenie 829zł).
Co do podnoszenia cen na nowym - nieznanym bliżej skrypcie, to nie wydaje mi sie to słusznym krokiem. Może gdy zdobedzie uznanie -szeroką rzeszę uzytkowników.
Dla porównania - proponuję przejrzeć darmowe grafiki dołączane ze sklepem SStore. Oczywiscie nie robie porównań do funkcjonalności i możliwości - bowiem nie znam sklepu pffshop.
Co do funkcjonalności i mozliwości, wyróżniające sklep pffshop - warto by było przedstawić - oczywiście choćby biorąć długą listę z KQS - podejrzewam że będzie ciężko.
Niemniej pozdrawiam i życzę wielu klientów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość