Wersja 1.32
Re: Wersja 1.32
- Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Aktualna liczba klientów obecnych w sklepie: 15
Nie dało by się z tego grona wykluczyć wszystkie roboty?
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
lupad napisał(a):marpit napisał(a):lupad napisał(a):czy ma ktoś problemy z mailami jakie przychodzą z systemu informujace o przyjeciu zamowienia? U mnie po aktualizacji przychodzą w wersji zaszyfrowanej tj j.n.
Ja mam to samo, ale to jest od poprzedniej aktualizacji a nie obecnej. Dotyczy to maili w których klient nie ma wprowadzonego maila a klikasz wyślij powiadomienie no o wysyłce. Może dotyczy też nieprawidłowego maila.
HM u mnie dopiero po tej aktualizacji wystawil problem po 1.31 nic się nie działo , czy miał to ktoś jeszcze ??
Panie Krzysztofie czy mozna temu zaradzic?
Potwierdzam. U mnie jest to samo.
Przy poprzedniej wersji 1.31 potwierdzenia złożenia zamówienia przychodziły poprawnie a po aktualizacji do wersji 1.32 też mam krzaki jak kolega.
Witam,
Mi po zalogowaniu się do panelu administratora zniknęła ilość niepoprawnych logowań wraz z ich adresami IP. Przeszukałem ustawienia, ale nigdzie nie znalazłem możliwości włączenia tej opcji.
Jak mogę ją z powrotem aktywować?
Piotr
Mi po zalogowaniu się do panelu administratora zniknęła ilość niepoprawnych logowań wraz z ich adresami IP. Przeszukałem ustawienia, ale nigdzie nie znalazłem możliwości włączenia tej opcji.
Jak mogę ją z powrotem aktywować?
Piotr
A więc jest kilka rzeczy które bym zmienił i kilka które proszę mi wytłumaczyć 
W formach przesyłki mamy "Opis" i "Opis dla przesyłki" czym to się różni?
Moim zdaniem właśnie takie Opisy miały by chyba większy sens lub mogły by też występować w formach płatności.
W formach przesyłki mamy "Opis" i "Opis dla przesyłki" czym to się różni?
Moim zdaniem właśnie takie Opisy miały by chyba większy sens lub mogły by też występować w formach płatności.
- Autor tematu
Po złożeniu zamówienia zagranicznego w mailu jest kraj a w pa nie (jest pusta linia)
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
kasiawin napisał(a):lupad napisał(a):marpit napisał(a):lupad napisał(a):czy ma ktoś problemy z mailami jakie przychodzą z systemu informujace o przyjeciu zamowienia? U mnie po aktualizacji przychodzą w wersji zaszyfrowanej tj j.n.
Ja mam to samo, ale to jest od poprzedniej aktualizacji a nie obecnej. Dotyczy to maili w których klient nie ma wprowadzonego maila a klikasz wyślij powiadomienie no o wysyłce. Może dotyczy też nieprawidłowego maila.
HM u mnie dopiero po tej aktualizacji wystawil problem po 1.31 nic się nie działo , czy miał to ktoś jeszcze ??
Przy poprzedniej wersji 1.31 potwierdzenia złożenia zamówienia przychodziły poprawnie a po aktualizacji do wersji 1.32 też mam krzaki jak kolega.
1. Panie Krzysztofie ponawiam pytanie czy coś z tym problemem zrobimy ??
2.natomiast co do cyt:
Aktualna liczba klientów obecnych w sklepie: 15
opcja ta powinna być włączana i wyłącza przez samego użytkownika który sam decyduje czy chce mieć to na stronie głównej
CZy można sie spodziwać naprawy tych momunikatów przychodzaćych np zapytanie o produkt wszystko się krzaczy
lupad napisał(a):kasiawin napisał(a):lupad napisał(a):marpit napisał(a):lupad napisał(a):czy ma ktoś problemy z mailami jakie przychodzą z systemu informujace o przyjeciu zamowienia? U mnie po aktualizacji przychodzą w wersji zaszyfrowanej tj j.n.
W naszym sklepie też ten sam problem... konunikaty zwrotne przychodzą w dziwnej formie... natomiast do Klientów w dobrej (z tego co przetestowałem)
A może to nie wina sklepu tylko waszego klienta pocztowego? Czego używacie do odbierania poczty? Może zobaczcie jak taka wiadomość wygląda na serwerze zanim wasz klient wam ją pobierze?
- Autor tematu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość