Wersja 1.32

Wszystko na temat instalacji oprogramowania KQS.store oraz aktualizacji skryptu do najnowszej wersji. Dowiesz się także co nowego pojawiło się w sklepie KQS oraz znajdziesz pełną listę zmian które weszły w nowej wersji.

Re: Wersja 1.32

przez Seavolv » 2010 lip 07, Śr 13:07

Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Aktualna liczba klientów obecnych w sklepie: 15

Nie dało by się z tego grona wykluczyć wszystkie roboty?

Autor tematu
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

przez kasiawin » 2010 lip 07, Śr 18:34

lupad napisał(a):
marpit napisał(a):
lupad napisał(a):czy ma ktoś problemy z mailami jakie przychodzą z systemu informujace o przyjeciu zamowienia? U mnie po aktualizacji przychodzą w wersji zaszyfrowanej tj j.n.

Ja mam to samo, ale to jest od poprzedniej aktualizacji a nie obecnej. Dotyczy to maili w których klient nie ma wprowadzonego maila a klikasz wyślij powiadomienie no o wysyłce. Może dotyczy też nieprawidłowego maila.

HM u mnie dopiero po tej aktualizacji wystawil problem po 1.31 nic się nie działo , czy miał to ktoś jeszcze ??
Panie Krzysztofie czy mozna temu zaradzic?

Potwierdzam. U mnie jest to samo.
Przy poprzedniej wersji 1.31 potwierdzenia złożenia zamówienia przychodziły poprawnie a po aktualizacji do wersji 1.32 też mam krzaki jak kolega.

przez gobo007 » 2010 lip 08, Cz 11:21

Witam,
Mi po zalogowaniu się do panelu administratora zniknęła ilość niepoprawnych logowań wraz z ich adresami IP. Przeszukałem ustawienia, ale nigdzie nie znalazłem możliwości włączenia tej opcji.
Jak mogę ją z powrotem aktywować?
Piotr

przez Seavolv » 2010 lip 08, Cz 14:49

A więc jest kilka rzeczy które bym zmienił i kilka które proszę mi wytłumaczyć :D
W formach przesyłki mamy "Opis" i "Opis dla przesyłki" czym to się różni?
Moim zdaniem właśnie takie Opisy miały by chyba większy sens lub mogły by też występować w formach płatności.

Autor tematu

przez marpit » 2010 lip 08, Cz 21:09

Po złożeniu zamówienia zagranicznego w mailu jest kraj a w pa nie (jest pusta linia)
Moderator Witryny

Otrzymał podziękowań: 2 razy

przez lupad » 2010 lip 14, Śr 19:16

kasiawin napisał(a):
lupad napisał(a):
marpit napisał(a):
lupad napisał(a):czy ma ktoś problemy z mailami jakie przychodzą z systemu informujace o przyjeciu zamowienia? U mnie po aktualizacji przychodzą w wersji zaszyfrowanej tj j.n.

Ja mam to samo, ale to jest od poprzedniej aktualizacji a nie obecnej. Dotyczy to maili w których klient nie ma wprowadzonego maila a klikasz wyślij powiadomienie no o wysyłce. Może dotyczy też nieprawidłowego maila.

HM u mnie dopiero po tej aktualizacji wystawil problem po 1.31 nic się nie działo , czy miał to ktoś jeszcze ??

Przy poprzedniej wersji 1.31 potwierdzenia złożenia zamówienia przychodziły poprawnie a po aktualizacji do wersji 1.32 też mam krzaki jak kolega.

1. Panie Krzysztofie ponawiam pytanie czy coś z tym problemem zrobimy ??

2.natomiast co do cyt:
Aktualna liczba klientów obecnych w sklepie: 15

opcja ta powinna być włączana i wyłącza przez samego użytkownika który sam decyduje czy chce mieć to na stronie głównej

przez Major » 2010 lip 15, Cz 21:17

CZy można sie spodziwać naprawy tych momunikatów przychodzaćych np zapytanie o produkt wszystko się krzaczy

przez microbi » 2010 lip 16, Pt 08:28

lupad napisał(a):
kasiawin napisał(a):
lupad napisał(a):
marpit napisał(a):

W naszym sklepie też ten sam problem... konunikaty zwrotne przychodzą w dziwnej formie... natomiast do Klientów w dobrej (z tego co przetestowałem)

przez Seavolv » 2010 lip 16, Pt 08:54

A może to nie wina sklepu tylko waszego klienta pocztowego? Czego używacie do odbierania poczty? Może zobaczcie jak taka wiadomość wygląda na serwerze zanim wasz klient wam ją pobierze?

Autor tematu

Poprzednia stronaNastępna strona

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość