Wersja 1.32
Re: Wersja 1.32
Widzę też, że nie da się zarejestrować jako nowy użytkownik:
"Wystąpił błąd przy rejestracji!"
"Wystąpił błąd przy rejestracji!"
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Dalej drążę temat kodowania mail. Sprawdziłam w programie "Poczta systemu Windows" i pytania ze strony produktu są również w formie krzaków więc to chyba . Nadal zakodowane i ostatnio mój klient otrzymał w tej formie potwierdzeni złożenia zamówienia. Czy coś już się wyklarowało w autora lub ktoś na własną rękę znalazł rozwiązanie? 
kasiawin napisał(a):Dalej drążę temat kodowania mail. Sprawdziłam w programie "Poczta systemu Windows" i pytania ze strony produktu są również w formie krzaków więc to chyba nie wina programu pocztowego. Nadal zakodowane i ostatnio mój klient otrzymał w tej formie potwierdzeni złożenia zamówienia. Czy coś już się wyklarowało w autora lub ktoś na własną rękę znalazł rozwiązanie?
dokończyłam urwane zdanie ....
POWAŻNY PROBLEM :
Po aktualizacji sklepu ( Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się ) po wrzuceniu do koszyka produktu pisze "Twój koszyk jest pusty!"
Jesteśmy w ciężkiej sytuacji, bo oni wyjechali na wakacje, a my zostalismy z niedzialającym sklepem.... ktoś potrafi to naprawić?
Zapłacimy oczywiście.
Po aktualizacji sklepu ( Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się ) po wrzuceniu do koszyka produktu pisze "Twój koszyk jest pusty!"
Jesteśmy w ciężkiej sytuacji, bo oni wyjechali na wakacje, a my zostalismy z niedzialającym sklepem.... ktoś potrafi to naprawić?
Zapłacimy oczywiście.
ewentualnie ma ktos na dysku poprzednią wersję ? Bo ja usunalem i nie mam jak wrocic teraz do poprzedniej... :/
Wróciłam do poprzedniej wersji 1.31 i wiadomości wyświetlają się poprawnie. Chodzi cały czas o problem związany z kodowanie. Osobą mające ten sam problem, a jest nas trochę, radzę powrót do poprzedniej wersji. U mnie pomogło.
ok ale jak wrocic do poprzedniej wersji skoro nie mam ani kopi bazy danych ani sciagnietej poprzedniej wersji na dysk ? :/ moze ktos podrzucić na maila ? albo udostępnić ?
dropsec napisał(a):ok ale jak wrocic do poprzedniej wersji skoro nie mam ani kopi bazy danych ani sciagnietej poprzedniej wersji na dysk ? :/ moze ktos podrzucić na maila ? albo udostępnić ?
Nie da się powrócić np po kilku dniach. Powrót można zrobić tylko i wyłącznie z pełnej kopi zapasowej całego sklepu zakładając, że klienci z niego nie korzystali. Samo wgranie starych plików nic nie daje.
Proponuje przeprowadzić poprawnie aktualizację. Mam dwa sklepy i nie ma takich błędów.
kasiawin nie wprowadzaj w błędy.
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
marpit napisał(a):dropsec napisał(a):ok ale jak wrocic do poprzedniej wersji skoro nie mam ani kopi bazy danych ani sciagnietej poprzedniej wersji na dysk ? :/ moze ktos podrzucić na maila ? albo udostępnić ?
Nie da się powrócić np po kilku dniach. Powrót można zrobić tylko i wyłącznie z pełnej kopi zapasowej całego sklepu zakładając, że klienci z niego nie korzystali. Samo wgranie starych plików nic nie daje.
Proponuje przeprowadzić poprawnie aktualizację. Mam dwa sklepy i nie ma takich błędów.
kasiawin nie wprowadzaj w błędy.
Gdybym odpowiadała koledze zacytowałabym jego pytanie
Odpowiedź dotyczy błędu występującego w naszych sklepach a nagłaśnianego od jakiegoś czasu, bez rezultatu.
Cofnięcie do poprzedniej wersji pomogło i jeżeli ktoś chce spróbować dzielę się swoim doświadczenie z innymi.
A tak na marginesie: napisz koledze jeżeli wiesz, dokładnie co ma zrobić a nie używasz ciągle tych samych zwrotów "Proponuje przeprowadzić poprawnie aktualizację. Mam dwa sklepy i nie ma takich błędów". Są osoby u których występują błędy po aktualizacjach i szukają pomocy a nie prowadzą ranking u kogo działa poprawnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość