Wersja 1.32

Wszystko na temat instalacji oprogramowania KQS.store oraz aktualizacji skryptu do najnowszej wersji. Dowiesz się także co nowego pojawiło się w sklepie KQS oraz znajdziesz pełną listę zmian które weszły w nowej wersji.

Re: Wersja 1.32

przez mariatreben » 2010 paź 30, So 14:11

wienia napisał(a):
mariatreben napisał(a):
czapka napisał(a):Witajcie!

Przywróciłem program do wersji 1.29 i wszystko wróciło do normy, poza tym, że teraz po złożeniu zamówienia, będąc w koszyku zakupów i wysyłając zamówienie pojawia się komunikat "Wystąpił błąd! Nie udało się dokończyć zamówienia, spróbuj ponownie"

Proszę o pomoc

Tomasz, Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się

Mam identyczny problem, może ktoś mi podpowie jak sobie poradzić z tym? Będę bardzo wdzięczny :(

Miałem podobny problem przy aktualizacji z 1.3 do 1.32
aż w końcu dwa razy wrzuciłem pliki na serwer, nie wywalając tych pierwszych, i ruszyło :)
Może tak spróbuj.

Dzięki za podpowiedź, próbowałem i niestety żadnych zmian :( Postanowiłem przeprowadzić aktualizację jeszcze raz, wgrałem pliki na serwer, wywołałem Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się kliknąłem "rozpocznij aktualizację" i bardzo sympatyczny komunikat się pojawił:

Warning: fopen(/home/mariatrebe/domains/maria-treben.pl/public_html/admin/tmp/szablon_graficzny.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/mariatrebe/domains/maria-treben.pl/public_html/update.php on line 0

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/mariatrebe/domains/maria-treben.pl/public_html/update.php on line 0

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/mariatrebe/domains/maria-treben.pl/public_html/update.php on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mariatrebe/domains/maria-treben.pl/public_html/update.php:0) in /home/mariatrebe/domains/maria-treben.pl/public_html/update.php on line 0

I jestem w kropce, brak pomysłów :( Będę wdzięczny za jakiekolwiek sugestie. A może skasować bazę w directadmin i załozyc nową? czym to może grozic? - niestety nigdy nie robiłem kopi, naiwnie sądziłem że wystarczy co jakiś czas zgrać pliki z serwera i trzymać kopie na dysku/płytkach/pendriv

Proszę, wręcz błagam o pomoc :(

Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

przez wienia » 2010 paź 30, So 19:18

mariatreben napisał(a):
wienia napisał(a):
mariatreben napisał(a):
czapka napisał(a):Witajcie!

Przywróciłem program do wersji 1.29 i wszystko wróciło do normy, poza tym, że teraz po złożeniu zamówienia, będąc w koszyku zakupów i wysyłając zamówienie pojawia się komunikat "Wystąpił błąd! Nie udało się dokończyć zamówienia, spróbuj ponownie"

Proszę o pomoc

Tomasz, Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się

Mam identyczny problem, może ktoś mi podpowie jak sobie poradzić z tym? Będę bardzo wdzięczny :(

Miałem podobny problem przy aktualizacji z 1.3 do 1.32
aż w końcu dwa razy wrzuciłem pliki na serwer, nie wywalając tych pierwszych, i ruszyło :)
Może tak spróbuj.

... Postanowiłem przeprowadzić aktualizację jeszcze raz, wgrałem pliki na serwer, wywołałem Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się kliknąłem "rozpocznij aktualizację" i bardzo sympatyczny komunikat się pojawił:
Warning: fopen...

Proszę, wręcz błagam o pomoc :(

Sprawdź czy załadowane są pliki update, potem wywołaj w przeglądarce
(Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się),przeprowadź aktualizację i ponownie załaduj
pliki na serwer i powtórz czynność aktualizacji. Tak jak wcześniej pisałem, miałem podobne problemy
nawet z komunikatem i udało się, jak zrobiłem to dwa razy.

przez dropsec » 2010 lis 24, Śr 15:56

Mam identyczny problem i nie pomogło niestety nic !

Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł ?
Chodzi o sklep Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się

przez Seavolv » 2010 gru 01, Śr 21:32

Coś wiadomo na temat wydania wersji 1.33 a może 1.40? Bo coś cisza od parunastu miesięcy.

Autor tematu

przez radek170777 » 2010 gru 01, Śr 23:07

Seavolv napisał(a):cisza od parunastu miesięcy.

Ta... dokładnie od pięciu...

Poprzednia strona

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość