Wersja 1.32
Re: Wersja 1.32
wienia napisał(a):mariatreben napisał(a):czapka napisał(a):Witajcie!
Przywróciłem program do wersji 1.29 i wszystko wróciło do normy, poza tym, że teraz po złożeniu zamówienia, będąc w koszyku zakupów i wysyłając zamówienie pojawia się komunikat "Wystąpił błąd! Nie udało się dokończyć zamówienia, spróbuj ponownie"
Proszę o pomoc
Tomasz, Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Mam identyczny problem, może ktoś mi podpowie jak sobie poradzić z tym? Będę bardzo wdzięczny
Miałem podobny problem przy aktualizacji z 1.3 do 1.32
aż w końcu dwa razy wrzuciłem pliki na serwer, nie wywalając tych pierwszych, i ruszyło
Może tak spróbuj.
Dzięki za podpowiedź, próbowałem i niestety żadnych zmian
Warning: fopen(/home/mariatrebe/domains/maria-treben.pl/public_html/admin/tmp/szablon_graficzny.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/mariatrebe/domains/maria-treben.pl/public_html/update.php on line 0
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/mariatrebe/domains/maria-treben.pl/public_html/update.php on line 0
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/mariatrebe/domains/maria-treben.pl/public_html/update.php on line 0
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mariatrebe/domains/maria-treben.pl/public_html/update.php:0) in /home/mariatrebe/domains/maria-treben.pl/public_html/update.php on line 0
I jestem w kropce, brak pomysłów
Proszę, wręcz błagam o pomoc
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
mariatreben napisał(a):wienia napisał(a):mariatreben napisał(a):czapka napisał(a):Witajcie!
Przywróciłem program do wersji 1.29 i wszystko wróciło do normy, poza tym, że teraz po złożeniu zamówienia, będąc w koszyku zakupów i wysyłając zamówienie pojawia się komunikat "Wystąpił błąd! Nie udało się dokończyć zamówienia, spróbuj ponownie"
Proszę o pomoc
Tomasz, Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Mam identyczny problem, może ktoś mi podpowie jak sobie poradzić z tym? Będę bardzo wdzięczny
Miałem podobny problem przy aktualizacji z 1.3 do 1.32
aż w końcu dwa razy wrzuciłem pliki na serwer, nie wywalając tych pierwszych, i ruszyło
Może tak spróbuj.
... Postanowiłem przeprowadzić aktualizację jeszcze raz, wgrałem pliki na serwer, wywołałem Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się kliknąłem "rozpocznij aktualizację" i bardzo sympatyczny komunikat się pojawił:
Warning: fopen...
Proszę, wręcz błagam o pomoc
Sprawdź czy załadowane są pliki update, potem wywołaj w przeglądarce
(Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się),przeprowadź aktualizację i ponownie załaduj
pliki na serwer i powtórz czynność aktualizacji. Tak jak wcześniej pisałem, miałem podobne problemy
nawet z komunikatem i udało się, jak zrobiłem to dwa razy.
Mam identyczny problem i nie pomogło niestety nic !
Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł ?
Chodzi o sklep Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł ?
Chodzi o sklep Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Coś wiadomo na temat wydania wersji 1.33 a może 1.40? Bo coś cisza od parunastu miesięcy.
- Autor tematu
Seavolv napisał(a):cisza od parunastu miesięcy.
Ta... dokładnie od pięciu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości