Wersja 3.4
Re: Wersja 3.4
crn napisał(a):marpit napisał(a):Oznacz jako PRODUKT DNIA
Oznacz jako BESTSELLER
Oznacz jako WYPRZEDA
To mamy podczas edycji produktu a na liście produktów brakuje jednej ikonki co ułatwiło by sterowanie tymi produktami. Obecnie trzeba je edytować.
Raczej chodziło o wyświetlenie produktów typu bestseller na osobnej stronie lub na stornie głownej. Tak aby klient mogł sobie zobaczyć wszystkie bestsellery.
Ale mój post nie dotyczył wyświetlania a zarządzania tym.
- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
kazdy sie zakrecił 
jednym chodzi o link a innym o ikonke na liscie produktow w PA
jednym chodzi o link a innym o ikonke na liscie produktow w PA
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
HELP!!!
PA-Ustawienia-Ustawienia graficzne-Podstawowe Ustawienia graficzne : Szerokość tabeli głównej (100% - sklep rozciągniesię do rozmiarów okna)
Ta opcja przestała działać!!!
Cokolwiek tu wpisze to po zapisaniu ustawień mam wartość "0"
Edycja i wpis w bazie danych też nic nie daje!!!
PA-Ustawienia-Ustawienia graficzne-Podstawowe Ustawienia graficzne : Szerokość tabeli głównej (100% - sklep rozciągniesię do rozmiarów okna)
ezegarek napisał(a):HELP!!!
U mnie twoje sklepy są rozciągnięte na cały ekran
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Panowie.. mam pytanie.. Jak wgram becaup np z przed wgrania aktualizacji to wroce to stanu gdzie jest ok i pozniej wgram aktualizacje to bedzie wszystko OK ????
ZooSklep napisał(a):redvan napisał(a):ZooSklep napisał(a):lucastes napisał(a):ZooSklep napisał(a):WGRAŁEM poprawke , wuskakuje mi okienko logowania . Po wpisaniu uzytkownika i hasła wyskakuje mi bład " NIeprawidłowe dane " , a nic nie zmienialem.. Co radzicie zrobic ??
Użyj "Kliknij jeśli nie pamiętasz hasła" - jak uda Ci się zalogować, to w PA łatwo sprawdzisz, czy coś się zmieniło.
Przy aktualizacji mógł wystąpić jakiś problem z bazą stąd niekompletne/uszkodzone dane. Jeśli przed aktualizacją zrobiłeś kopię zapasową, to się nie przejmuj - wszystko można odtworzyć.
Zrobiłem tak jak kazałes i nic.. nadal nie moge sie zalogowac.. Hasło przyszło inne ale jest bez zmian.. ;(
sciagnij update sklepu ( dzisiaj ) i zrob update. Moze zadziała
Wgrałem update ( bez błedu tym razem ) i nic..
nie bedzie ok, musisz miec skopiowany na dysk caly sklep z przed aktualizacji, potem wrzucic na serwer stara wersje bazy i wtedy brdzie ok
ZooSklep napisał(a):Panowie.. mam pytanie.. Jak wgram becaup np z przed wgrania aktualizacji to wroce to stanu gdzie jest ok i pozniej wgram aktualizacje to bedzie wszystko OK ????
Nie do końca, przywrócenie starej bazy, to etap przejściowy. Po jej wgraniu będziesz musiał ją jeszcze zaktualizować do nowej wersji (jeszcze raz uruchomić update).
Nie musisz przywracać plików starszej wersji sklepu.
tofif napisał(a):nie bedzie ok, musisz miec skopiowany na dysk caly sklep z przed aktualizacji, potem wrzucic na serwer stara wersje bazy i wtedy brdzie ok
No ale jakl firma od serwera robi kopie i ich poprosze to chyba wgrają .. wersje przed aktualizacją.
MK0304 napisał(a):ezegarek napisał(a):HELP!!!
U mnie twoje sklepy są rozciągnięte na cały ekran
No właśnie - na cały ekran
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość