Wersja 3.4
Re: Wersja 3.4
SALEM napisał(a):kiedy bedzie mozna nową wersje zainstalować???
Działające sklepy najlepiej w godzinach nocnych 1-2 tygodnie po wydaniu aktualizacji, gdy wszystko się ustabilizuje.
Testowe oczywiście od razu, tak jak ZooSklep
Witam ponownie,
Informuję, iż Autor do tej pory wprowadził 5 poprawek (lista poniżej).
Wszystkich, którzy zaktualizowali swoje sklepy proszę o ponowne pobranie i wprowadzenie aktualizacji.
Lista wprowadzonych zmian
° poprawione rabaty (zniżki ustawione dla wszystkich zarejestrowanych działały również dla niezarejestrowanych)
° poprawione wyświetlanie produktu dnia (brakowało zdjęcia)
° poprawione kopiowanie produktów
° poprawione generowanie rachunków
° poprawione wyliczanie kosztów przesyłki w momencie zapisywania zamówienia do bazy
Pozdrawiam
TM
Informuję, iż Autor do tej pory wprowadził 5 poprawek (lista poniżej).
Wszystkich, którzy zaktualizowali swoje sklepy proszę o ponowne pobranie i wprowadzenie aktualizacji.
Lista wprowadzonych zmian
° poprawione rabaty (zniżki ustawione dla wszystkich zarejestrowanych działały również dla niezarejestrowanych)
° poprawione wyświetlanie produktu dnia (brakowało zdjęcia)
° poprawione kopiowanie produktów
° poprawione generowanie rachunków
° poprawione wyliczanie kosztów przesyłki w momencie zapisywania zamówienia do bazy
Pozdrawiam
TM
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
wgrałem, jeden ból który miałem po tej aktualizacji że cechy się pomieszały
miałem 2 cechy o ID 10 i 11, no i w kolumnach zamiast cech znalażły sięnumery 10 i 11
miałem 2 cechy o ID 10 i 11, no i w kolumnach zamiast cech znalażły sięnumery 10 i 11
Wgrałem aktualizację, jednak po dostrzeżeniu błędu - nie naliczanie opłat za przesyłkę - postawoniłem wrócić do wcześniejszej wersji. Niestety coś poszło nie tak, wyskoczył błąd. Powrót do nowej wersji jest również niemożliwy-pojawia się komunikat: Brak widocznej informacji o oprogramowaniu KQS.store jest naruszeniem zasad licencji.
Błagam o pomoc..
Błagam o pomoc..
ethet napisał(a):Wgrałem aktualizację, jednak po dostrzeżeniu błędu - nie naliczanie opłat za przesyłkę - postawoniłem wrócić do wcześniejszej wersji. Niestety coś poszło nie tak, wyskoczył błąd. Powrót do nowej wersji jest również niemożliwy-pojawia się komunikat: Brak widocznej informacji o oprogramowaniu KQS.store jest naruszeniem zasad licencji.
Błagam o pomoc..
Masz kopie wszelakie?
to jedyny możliwy (chyba) sposób na przywrócenie softu sprzed instalacji.
- Autor tematu
Kopię bazy ma dostawca, wszelkie pliki mam też zgrane, soft blokuje się kiedy podbrywam folder "admin". Tam zapewne jest jakieś zabezpieczenie autora. Niestety od centrali nie mogę się doczekać żadnej pomocy od rana..
Nie wiem czy to błąd czy co bo sam nic nie przestawiałem:
teraz nie mam juz kompletowania, tylko od razu Zmień na zrealizowane
Ale mi to pasuje, bo zawsze pomijałem ten punkt
teraz nie mam juz kompletowania, tylko od razu Zmień na zrealizowane
Ale mi to pasuje, bo zawsze pomijałem ten punkt
masz to w ustawieniach
Mam pytanie o program partnerski. Po skonfigurowaniu złożyłem kilka zamówień (jako klient) i tym samym otrzymałem 30 punktów.
Przy składaniu następnego zamówienia nie ma żadnej opcji by otrzymane punkty wykorzystać. Ktoś może wie jak to powinno wyglądać?
Przy składaniu następnego zamówienia nie ma żadnej opcji by otrzymane punkty wykorzystać. Ktoś może wie jak to powinno wyglądać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości