Wersja 3.4
Re: Wersja 3.4
Seavolv napisał(a):Może mi ktoś powiedzieć czy zostały poczynione jakieś zmiany w Galerii? Podpisywanie zdjęć, możliwość dodawania i kasowania więcej niż jednego?
nie
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
{NAZWA_OBRAZ} w towar dnia generuje /
a {OBRAZ} nic
a {OBRAZ} nic
nice job ... coś czóóję że jak tak dalej będzie rozwijane oprogramowanie KQS to konkurencja straci baaaardzo dużą ilość klientów 
... bo ty pewnie miałeś kombinowaną podstronę ... jakieś wyjście w jednym szablonie ... ukrycie czegoś w innym ... a jak zmiana była w szablonach to sie powydupcało
tofif napisał(a):mi sie rozjechala strona produktu w 1 sklepie dziwne
... bo ty pewnie miałeś kombinowaną podstronę ... jakieś wyjście w jednym szablonie ... ukrycie czegoś w innym ... a jak zmiana była w szablonach to sie powydupcało
-

- Otrzymał podziękowań: 10 razy
Seavolv napisał(a):Może mi ktoś powiedzieć czy zostały poczynione jakieś zmiany w Galerii? Podpisywanie zdjęć, możliwość dodawania i kasowania więcej niż jednego?
° dodana możliwość automatycznego umieszczania znaku wodnego na dodawanych zdjęciach produktów (znak wodny jest umieszczany na zdjęciach tylko w momencie ich dodawania)
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Ładna lista zmian. Podobają mi się te znane już w wielu innych sklepach elementy marketingowe typu kod rabatowy na konkretną kwotę czy zbieranie punktów do wymiany na produkty ze sklepu ! Postaram się w weekend aktualizować moją testową instalację i posprawdzam czy wszystko gra jak trzeba 
areczek napisał(a):nice job ... coś czóóję że jak tak dalej będzie rozwijane oprogramowanie KQS to konkurencja straci baaaardzo dużą ilość klientówtofif napisał(a):mi sie rozjechala strona produktu w 1 sklepie dziwne
nie, bo teraz cena na karcie produktowej jest generowana z automatu z kodem <span id="">cena</span> ( zapewne był to wymóg dla wdrozenia cen generowanych dla produktów pokrewnych ) a w css do span przypisane byly inne style przez co sie wydupiło
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
u mnie jednak nie wszytko jest ok po tej dziwnej instalacji (porównywałem z drugim sklepem na którym poszło normalnie)
Pytanie - jaK zrobić kopię bazy danych? bo na forum jest tylko jeden temat o tym, z programem - którego tam właściwie nie am
Pytanie - jaK zrobić kopię bazy danych? bo na forum jest tylko jeden temat o tym, z programem - którego tam właściwie nie am
Zainstalowałem nowa wersję sklepu i nie wiem w jaki sposób mogę nadać status hurtowy klientowi?Wcześniej była ikonka "D" detal i "H" hurt.Proszę o pomoc.Pozdrawiam
Panowie.. zrobilem aktualizacje. zaznaczylem " ptaszki " w administracji zeby uaktywnic program lojalnosciowy i nie moge sie teraz zalogowac.;( . Mam bialy ekran z " zaloguj sie " i .. nie moge nic zrobic. Napiszcie mi co mam zrobic.. PILNE !!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości