Wersja 3.4

Wszystko na temat instalacji oprogramowania KQS.store oraz aktualizacji skryptu do najnowszej wersji. Dowiesz się także co nowego pojawiło się w sklepie KQS oraz znajdziesz pełną listę zmian które weszły w nowej wersji.

Re: Wersja 3.4

przez mich » 2011 maja 12, Cz 22:27

Seavolv napisał(a):Może mi ktoś powiedzieć czy zostały poczynione jakieś zmiany w Galerii? Podpisywanie zdjęć, możliwość dodawania i kasowania więcej niż jednego?

nie

Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

przez mich » 2011 maja 12, Cz 22:56

{NAZWA_OBRAZ} w towar dnia generuje /
a {OBRAZ} nic :)

przez areczek » 2011 maja 12, Cz 23:36

nice job ... coś czóóję że jak tak dalej będzie rozwijane oprogramowanie KQS to konkurencja straci baaaardzo dużą ilość klientów ;)

tofif napisał(a):mi sie rozjechala strona produktu w 1 sklepie dziwne

... bo ty pewnie miałeś kombinowaną podstronę ... jakieś wyjście w jednym szablonie ... ukrycie czegoś w innym ... a jak zmiana była w szablonach to sie powydupcało :geek:

Otrzymał podziękowań: 10 razy

przez redvan » 2011 maja 13, Pt 07:37

Seavolv napisał(a):Może mi ktoś powiedzieć czy zostały poczynione jakieś zmiany w Galerii? Podpisywanie zdjęć, możliwość dodawania i kasowania więcej niż jednego?

° dodana możliwość automatycznego umieszczania znaku wodnego na dodawanych zdjęciach produktów (znak wodny jest umieszczany na zdjęciach tylko w momencie ich dodawania)
Moderator Witryny

Otrzymał podziękowań: 3 razy

przez zsedc » 2011 maja 13, Pt 08:14

Ładna lista zmian. Podobają mi się te znane już w wielu innych sklepach elementy marketingowe typu kod rabatowy na konkretną kwotę czy zbieranie punktów do wymiany na produkty ze sklepu ! Postaram się w weekend aktualizować moją testową instalację i posprawdzam czy wszystko gra jak trzeba :)

przez redvan » 2011 maja 13, Pt 08:36

areczek napisał(a):nice job ... coś czóóję że jak tak dalej będzie rozwijane oprogramowanie KQS to konkurencja straci baaaardzo dużą ilość klientów ;)

tofif napisał(a):mi sie rozjechala strona produktu w 1 sklepie dziwne

... bo ty pewnie miałeś kombinowaną podstronę ... jakieś wyjście w jednym szablonie ... ukrycie czegoś w innym ... a jak zmiana była w szablonach to sie powydupcało :geek:

nie, bo teraz cena na karcie produktowej jest generowana z automatu z kodem <span id="">cena</span> ( zapewne był to wymóg dla wdrozenia cen generowanych dla produktów pokrewnych ) a w css do span przypisane byly inne style przez co sie wydupiło ;)
Moderator Witryny

Otrzymał podziękowań: 3 razy

przez mich » 2011 maja 13, Pt 09:27

u mnie jednak nie wszytko jest ok po tej dziwnej instalacji (porównywałem z drugim sklepem na którym poszło normalnie)

Pytanie - jaK zrobić kopię bazy danych? bo na forum jest tylko jeden temat o tym, z programem - którego tam właściwie nie am

przez LCDGSM » 2011 maja 13, Pt 09:59

Zainstalowałem nowa wersję sklepu i nie wiem w jaki sposób mogę nadać status hurtowy klientowi?Wcześniej była ikonka "D" detal i "H" hurt.Proszę o pomoc.Pozdrawiam

przez ZooSklep » 2011 maja 13, Pt 10:03

Panowie.. zrobilem aktualizacje. zaznaczylem " ptaszki " w administracji zeby uaktywnic program lojalnosciowy i nie moge sie teraz zalogowac.;( . Mam bialy ekran z " zaloguj sie " i .. nie moge nic zrobic. Napiszcie mi co mam zrobic.. PILNE !!

Poprzednia stronaNastępna strona

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość