allegro

Marketing wirusowy, social marketing, blogowanie, wymiana kodów i bonów rabatowych, sprzedaż powiązana Cross Selling, Up Selling, google analytics i inne statystyki, bazy adresowe i newsletter

Re: allegro

przez Gratis » 2008 maja 23, Pt 19:05

kulbi napisał(a):może i tak ale i tak za prowizję nie płacę ani grosza :)

Nauczyłem się że kilku groszy nie warto oszczędzać tylko dla zasady :) Mimo iż nie korzystam z allegro to kilka rzeczy tam sprzedałem i zawsze się opłacało...

Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

przez redvan » 2008 maja 24, So 00:39

Informujemy, że 17 czerwca zostaną wprowadzone zmiany w Regulaminie Sklepów Allegro.
    W części IV. PRAWA I OBOWIĄZKI UŻYTKOWNIKA SKLEPU dodany zostanie następujący punkt:

4. Użytkownikowi Sklepu nie wolno zamieszczać w nazwie, logo, opisie i na stronie informacyjnej sklepu adresów stron sklepów internetowych i innych stron, za pośrednictwem których prowadzona jest sprzedaż oraz odsyłaczy (linków) do takich stron.

no i teraz czekac na kolejna zmiane regulaminu jak zakaza zakladania nazw uzytkownikow jak np. moja e-wozki_pl a istniejace nazwy zostana skrocone o koncowke _pl...Normalnie kupa smiechu !
Moderator Witryny

Otrzymał podziękowań: 3 razy

przez Marek » 2008 maja 24, So 00:55

redvan napisał(a):no i teraz czekac na kolejna zmiane regulaminu jak zakaza zakladania nazw uzytkownikow jak np. moja e-wozki_pl a istniejace nazwy zostana skrocone o koncowke _pl...Normalnie kupa smiechu !

Tego to akurat mogłeś nie pisać. Jak się admini z allegro o tym dowiedzą to zaraz wprowadzą w życie.
Już parę razy podłapali ironiczne pomysły użytkowników z forum SuperSprzedawców i poprawili swój niby regulamin

przez redvan » 2008 maja 24, So 09:05

ostatnio myslalem o zalozeniu sklepu allegro, bo widzialem ze mozna podawac linki do stron itp. wczoraj juz mnie zniechecili...No cóż- dalej obserwuje glowna strone allegro gdzie pojawia sie nowe komunikaty ;)
Moderator Witryny

Otrzymał podziękowań: 3 razy

przez junki » 2008 maja 24, So 09:18

redvan napisał(a): 4. Użytkownikowi Sklepu nie wolno zamieszczać w nazwie, logo, opisie i na stronie informacyjnej sklepu adresów stron sklepów internetowych i innych stron, za pośrednictwem których prowadzona jest sprzedaż oraz odsyłaczy (linków) do takich stron.

Przecież to było pewne jak korupcja w polskim rządzie, czekać tylko na podniesienie prowizji, opłat i opłaty za zalogowanie się do allegro :lol:

nachapali klientów wiec teraz mogą rządzić bo większość z nich już nie zrezygnuje ze sklepów.

przez Gratis » 2008 maja 24, So 14:49

junki napisał(a):
redvan napisał(a): 4. Użytkownikowi Sklepu nie wolno zamieszczać w nazwie, logo, opisie i na stronie informacyjnej sklepu adresów stron sklepów internetowych i innych stron, za pośrednictwem których prowadzona jest sprzedaż oraz odsyłaczy (linków) do takich stron.

Przecież to było pewne jak korupcja w polskim rządzie, czekać tylko na podniesienie prowizji, opłat i opłaty za zalogowanie się do allegro :lol:

nachapali klientów wiec teraz mogą rządzić bo większość z nich już nie zrezygnuje ze sklepów.

Może za jakiś czas weźmie się za nich Urząd ds Konkurencji :)

przez pbas » 2008 maja 24, So 15:03

Szlak by ich ... właśnie załozyłem dwa dni temu sklepik u nich a tu taka kicha z tymi linkami - wywalam to z Allegro i niech się pałują - chyba pora poważnie podejść do Świstaka itp serwisów.
Moderator Witryny

Otrzymał podziękowań: 5 razy

przez firmaAdamet » 2008 maja 24, So 16:14

strata czasu na inne serwisy.
firmaAdamet

przez Zuluseq » 2008 maja 24, So 17:02

a ja właśnie odkrywam na nowo uroki ebay'a
i coraz bardziej podoba mi się ten serwis
zwłaszcza jego renoma za granicą.

No i od strony praktycznej allegro przy nim wysiada.

Poprzednia stronaNastępna strona

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość