Sklep KQS a Subiekt GT
Re: Sklep KQS a Subiekt GT
diversio napisał(a):Używam SUBIEKTA
Nie używam ulepszeń. (Tych dodatkowych, płatnych - zielony plus, niebieski plus)
Raczej nie są mi potrzebne, a przynajmniej nie doszukałem się tam niczego co musiałbym mieć
Ewentualny zapał do zakupu "ulepszeń" skutecznie studzi cena.
Jedyne z czego korzystam to abonament na ulepszenia (czyli zmiany wersji programu w ciągu roku)
Ale to moje SUBIEKTywne zdanie, może komuś te dodatki okazałyby się potrzebne.
Dość dogłębnie poznałem tandem SUBIEKT i RACHMISTRZ (wielce korzystając w okresie pierwszych 3 miesięcy z konsultacji telefonicznych)
Jeśli mogę w czymś pomóc - proszę bardzo - służę wiedzą
Własnie o ten abonament mi chodziło..
Jeśli potrzebujesz pomocy, proszę bardzo.
Jeśli chodzi o abonament na ulepszenia, to polecam jeśli chcesz mieć aktualne oprogramowanie. Opłaca się bardziej niż kupowanie osobno
Jeśli chodzi o abonament na ulepszenia, to polecam jeśli chcesz mieć aktualne oprogramowanie. Opłaca się bardziej niż kupowanie osobno
Nie wiem czy przypadkiem do integracji Subiekta GT z czymkolwiek nie będzie potrzebne rozszerzenie Sfera dla Subiekta GT. Po zakupie tego rozszerzenie integracja jest jak najbardziej możliwa.
Znajomy informatyk zajmuje się pisaniem tego typu aplikacji.... koszt - pewnie kilka tysięcy zł.
Pozdrawiam,
nocny_stroz
Znajomy informatyk zajmuje się pisaniem tego typu aplikacji.... koszt - pewnie kilka tysięcy zł.
Pozdrawiam,
nocny_stroz
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
nocnystroz1982 napisał(a):Nie wiem czy przypadkiem do integracji Subiekta GT z czymkolwiek nie będzie potrzebne rozszerzenie Sfera dla Subiekta GT. Po zakupie tego rozszerzenie integracja jest jak najbardziej możliwa.
Pozdrawiam,
nocny_stroz
Moze zebrala by sie grupa zainteresowanych powiązaniem kqs z subiektem.??
Czy wiecie moze jak i czy mozna wprowadzić kod kreskowy dla pojedynczej karty rabatowej w subiekcie GT.?? Chciał bym aby kazdy dobry klient otrzymał karte rabatowa z kodem kreskowym i robiąc zakup , podstawil bym ten kod pod czytnik kodów tak aby rabat byl uwzgledniony..
ZooSklep napisał(a):Czy wiecie moze jak i czy mozna wprowadzić kod kreskowy dla pojedynczej karty rabatowej w subiekcie GT.?? Chciał bym aby kazdy dobry klient otrzymał karte rabatowa z kodem kreskowym i robiąc zakup , podstawil bym ten kod pod czytnik kodów tak aby rabat byl uwzgledniony..
Nik nie umie mi pomóc i odpowiedzic
malo kto uzywa subiekta
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Ja używam Subiekta, ale w podstawowym stopniu - nie potrafię Ci pomóc.
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Mam pytanko.. Otrzymuje co jakis czas od Insertu plyte z ulepszeniami do Subiekta.. Czy zeby wprowadzic te ulepszenia wystarczy , ze wloze plytke i ja zainstaluje czy musze robic jakies kopie itd itp.?? Pozdrawiam wszystkich..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości