Punktowy Program Lojalnościowy
Re: Punktowy Program Lojalnościowy
Widzę, że w temacie zmian cisza..Albo kqs ma wolne i odpoczywa w ciepłych krajach albo zapomniał o Nas..
ja też jestem chętny!
oczywiście przeczytałem dyskusję na temat "bycia frajerem" i rzeczywiście warto by to sensownie rozwiązać. Z drugiej strony jeżeli zbierze się np. 10-15 osób, to już moge zostać tym frajerem a mieć Program Punktowy. Proponuję może zrobić jednak gdzieś oficjalną listę chętnych i zobaczymy.
oczywiście przeczytałem dyskusję na temat "bycia frajerem" i rzeczywiście warto by to sensownie rozwiązać. Z drugiej strony jeżeli zbierze się np. 10-15 osób, to już moge zostać tym frajerem a mieć Program Punktowy. Proponuję może zrobić jednak gdzieś oficjalną listę chętnych i zobaczymy.
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
pieluszkarnia napisał(a):ja też jestem chętny!
Jak będzie 10-15 osób to tez w to moge wejśc. .Kulbi, Junki, zrobicie jakaś liste
wstępna lista w drugim poście tego tematu
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
pbas napisał(a):pbas napisał(a):3) Do KQSa zgłasza się klient, który chce ten moduł kupić. KQS go sprzedaje i ja z tego tytułu otrzymuję 50%
W rozmowie z Junkim wyszła jedna mała modyfikacja tego punktu - prowizja byłaby wypłacana do momentu spłacenia kosztu wytworzenia modułu. Czyli nawiązując do powyższego przykładu, po 20-tej sprzedaży modułu X, osoba finansująca powstanie modułu, przestaje otrzymywać prowizję.
W przypadku gdy powstanie modułu finansuje kilka osób, prowizja dzielona byłaby proporcjonalnie. Przykładowo:
1) Powstanie modułu finansuje 5 osób. Koszt modułu to 1000zł netto, czyli 200zł na człowieka
2) Koszt sprzedaży modułu to 100zł, które dzielimy na 6 części - pięciu finansujących + KQS. Kwota na jednego to 16,66zł (zaokrąglenia na korzyść KQSa)
3) Po sprzedaży 12 licencji na ten moduł, finansujący przestają otrzymywać prowizję - cały zysk idzie dla KQSa
Jestem jak najbardziej za takim rozwiązaniem i jeśli w takiej formie miałoby to wyglądać to chętnie się przyłączę.
PS. Pozdrawiam wszystkich po dłuższej urlopowej przerwie.
No więc wracając do tematu i warunków KQS to osoby pytają się jak ten moduł będzie działał. Więc mam prośbę do KQS o dokładne przedstawienie działania modułu ze strony klienta i admina sklepu. Wtedy chyba łatwiej zbierzemy listę chętnych.
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
marpit napisał(a):No więc wracając do tematu i warunków KQS to osoby pytają się jak ten moduł będzie działał. Więc mam prośbę do KQS o dokładne przedstawienie działania modułu ze strony klienta i admina sklepu. Wtedy chyba łatwiej zbierzemy listę chętnych.
Popieram..
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
I co na to KQSProjekt?
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości