Punktowy Program Lojalnościowy
Re: Punktowy Program Lojalnościowy
marpit napisał(a):No więc wracając do tematu i warunków KQS to osoby pytają się jak ten moduł będzie działał. Więc mam prośbę do KQS o dokładne przedstawienie działania modułu ze strony klienta i admina sklepu. Wtedy chyba łatwiej zbierzemy listę chętnych.
Chciałem odświezyc temat... Zależy mi na tym dodatku bo konkurencja u mnie duza a przyciągnąc czyms klientów i utrzymac trzeba.. Koszt jest wiadomy .. Jest podany przez kqs na początku wątku.. Junki... moze dopisywał bys wjednym miejscu ile osob jest zainteresoawnych.. Wzrokowo będzie widac a im więcej osob wyrazi zgode tym będziemy mniej płacić...
wstępna lista jest na początku wątku nie wiem czy ktoś jeszcze jest chętny
junki napisał(a):wstępna lista jest na początku wątku nie wiem czy ktoś jeszcze jest chętny
Trzeba ją zaktualizować
- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
marpit napisał(a):junki napisał(a):wstępna lista jest na początku wątku nie wiem czy ktoś jeszcze jest chętny
Trzeba ją zaktualizować
No o to mi chodziło..
I jak tam z tą listą chętnych? Coś się ruszyło? Dużo jest już osób bo sam może bym się zdecydował.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Witam,
Mam pytanie, klient wymienia punkty na towar, jaka kwota będzie na fakturze/paragonie?
Mam pytanie, klient wymienia punkty na towar, jaka kwota będzie na fakturze/paragonie?
myślę iż najłatwiejszym sposobem będzie podejrzenie jak inne firmy to rozwiązały, a być może wystarczy jak "punkty obniżały by cenę do 1zł" za dany produkt wtedy chyba będzie OK
Witam..
Mam pytanie.. Czy jest mozliwe stworzenie zasady w PP , ze np wydane 1 zł = 1 pkt ??
Mam pytanie.. Czy jest mozliwe stworzenie zasady w PP , ze np wydane 1 zł = 1 pkt ??
KrzysztofSzmelter napisał(a):Witam,
KrzysztofSzmelter napisał(a):Witam,
W sieci ERA wymieniając punkty z programy lojalnościowego "era premia", otrzymuję się tylko pokwitowanie odbioru nagrody, bez faktury, paragonu itp. Nie mam pojęcia jak to rozlicza firma/era. W payback jest podobnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość