Wersja 3.5
Re: Wersja 3.5
W szczegółach zamówienia data złożenia to 01:00 - 01-01-1970.
Błąd ten pojawia się we wszystkich zamówieniach.
ps. Wam też wyskakuje informacja o malware zumobtr.ru jak wchodzicie na forum ?
ps. Wam też wyskakuje informacja o malware zumobtr.ru jak wchodzicie na forum ?
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
joee napisał(a):W szczegółach zamówienia data złożenia to 01:00 - 01-01-1970.
U mnie po aktualizacji data jest prawidłowa...
Do przetestowania na Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
koltat napisał(a):AurorA napisał(a):Ja na razie się wstrzymuje z aktualizacją , chyba wcześniej sobie ssl wykupie i poczekam aż wszystkie błędy wyłapiecie
Zrobię to SAMO, mam wykupiony ssl, nie wiem jak gdzie indziej, ale na home w jednej cenie certyfikat działa zarówno dla https: jak i Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się. ale zastanawia mnie ten "usunięta tabela dzieląca produkty w trybie 4, aktualizacja automatycznie zmodyfikuje szablon trybu 4 zamieniając" dlaczego zrezygnowano z takiego trybu wyświetlania dla klienta? co to komu szkodziło, i czy aby ta aktualizacja jest warta aktualizacji bo żadnych konkretnych ulepszeń poza fakturą w pdf nie wiedzę.
Na ja tez mam szablon 4 i nie chce czegoś skopać ale ze wzgl. na porządek z płatnosci.pl i PayU trzeba zrobić aktualke.
marpit napisał(a):I jest błąd z fotkami..
Dodając wszystkie zdjęcia z prawej strony nie ma możliwości zaznaczenia zdjęcia głównego które jest pokazywane w adminie i w sklepie.
Oczywiście trzeba się nakombinować.
Proponuje pierwsze zdjęcie dodawane z boku ustawić jako główne...
mam podobny problem jak kolega... wgrałem ponownie aktualizację wczoraj pobraną i błąd występuje nadal. muszę ponownie wejść w edycję produktu, a następnie edycje zdjęć produktu i tam ustawić główne zdjęcie...
ja mam ustawione 4 zdjecia po dadaniu 4 zawsze 1 z gory jest jak glowne i nic sie nie dzieje
przy dodawaniu pojedynczego zdjęcia też tak samo?? pierwsza fota dla produktu.
tak zawsze 1 jest glowna
ArtDeco napisał(a):kasiawin napisał(a):U mnie po wgraniu nowej wersji nie odczytuje obrazka tła. Jak to poprawić?
Zdjęcie jest na serwerze, ścieżka podana jest prawidłowo.
Mam to samo
Poprawka pomogła w wyświetlaniu obraza tła.
Po aktualizacji nie wyświetla mi się czarna czcionka na stronach informacyjnych jak kontakt, regulamin etc. Musiałem pozmieniać na szarą, ale nie widać także napisów przy formularzu kontaktowym. Ktoś ma takie problemy? 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości