Wersja 3.5

Wszystko na temat instalacji oprogramowania KQS.store oraz aktualizacji skryptu do najnowszej wersji. Dowiesz się także co nowego pojawiło się w sklepie KQS oraz znajdziesz pełną listę zmian które weszły w nowej wersji.

Re: Wersja 3.5

przez davit » 2012 lut 26, N 22:22

Chyba sobie żartujecie, że poprawki są robione, a o update nikt nie informuje?
 
Posty: 30
Dołączył(a): 2008 sie 01, Pt 20:41
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Wersja 3.5

przez lucastes » 2012 lut 27, Pn 11:00

Tak właśnie jest
Avatar użytkownika
 
Posty: 357
Dołączył(a): 2008 kwi 27, N 16:06
Lokalizacja: 3miasto
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Wersja 3.5

przez lity » 2012 lut 29, Śr 09:59

skrócony kod mapy google google_sitemap.php


Wg Google schemat sitemap 0.84 jest już przestarzały Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się

Ciekawe, jaki ma to wpływ na indeksowanie.


lity
 
Posty: 66
Dołączył(a): 2010 kwi 02, Pt 08:31
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Re: Wersja 3.5

przez phumaksmet » 2012 lut 29, Śr 16:37

Według Google narzędzia dla webmasterów - mapy witryn: Strony internetowe: 636 przesłano, 632 zaindeksowane, czyli indeksowanie działa pomimo starego schematu.
Avatar użytkownika
 
Posty: 11
Dołączył(a): 2011 sty 13, Cz 08:25
Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Wersja 3.5

przez luki07 » 2012 lut 29, Śr 19:19

Oj chyba błędem była aktualizacja do 3.5. Ma ktoś update do 3.4?
Po awarii dysku straciłem wszystkie wcześniejsze wersje :/
A jestem zdecydowany na powrót do 3.4. Kto pomoże?
 
Posty: 7
Dołączył(a): 2008 sie 20, Śr 22:04
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Wersja 3.5

przez thomas » 2012 mar 04, N 17:07

i jak to sa takie bledy az w wersji 3.5 ? bo zastanawiam sie czy instalowac??
 
Posty: 49
Dołączył(a): 2011 lut 16, Śr 18:32
Lokalizacja: Kraków
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Wersja 3.5

przez CptSimonini » 2012 mar 07, Śr 13:33

A ja zainstalowałem i żyję, wszystko dobrze działa.
 
Posty: 64
Dołączył(a): 2009 paź 08, Cz 21:11
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Wersja 3.5

przez apsyda » 2012 mar 07, Śr 15:42

Powiedzcie mi co trzeba zrobić jeśli KQS pomimo nie pisania w konfiguracji adresu w pole https:// nie chce działać ??
Czy Można robić update z góry w dół z 3.5 na3.4 jeśli mam kopię itd....

I na koniec pytanie zasadnicze czy w naszym kraju musi być wszystko poprawiane na gorzej a nie na lepiej ?? Nie rozumiem tej filozofii już w ogóle.
 
Posty: 7
Dołączył(a): 2012 mar 07, Śr 13:05
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Wersja 3.5

przez mwp » 2012 mar 07, Śr 15:55

chciałbym zainstalować 3.5 jednak napiszcie mi jak się zabezpieczyć by móc powrócić do 3.4 ?
czy wystarczy skopiowanie katalogu z 3.4 i później zastąpienie 3.5 jak będzie coś nie po mojej myśli?

chciałbym zaktualizować gdyż w obecnej wersji nie działa mi poprawnie import/export
 
Posty: 4
Dołączył(a): 2011 lis 23, Śr 17:06
Lokalizacja: Radom
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Poprzednia stronaNastępna strona

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
cron