Wersja 3.5

Wszystko na temat instalacji oprogramowania KQS.store oraz aktualizacji skryptu do najnowszej wersji. Dowiesz się także co nowego pojawiło się w sklepie KQS oraz znajdziesz pełną listę zmian które weszły w nowej wersji.

Re: Wersja 3.5

przez motohelp » 2012 mar 13, Wt 23:43

Major napisał(a):Zauwazyłem u siebie problem po aktualizacji do 3.5. Problem polega na tym że jak eksportuje produkty do csv na dysk to po edycji w OpenOffice nie wyświetla mi się cena w komórkach G i K i w cenach promocyjnych też nie a na sklepie ceny są widoczne. Jak to naprawić co to może być za przyczyna


Jest już stosowna poprawka - należy ponownie pobrać i zaktualizować oprogramowanie...
Avatar użytkownika
 
Posty: 132
Dołączył(a): 2008 lip 17, Cz 14:11
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Wersja 3.5

przez redvan » 2012 mar 14, Śr 08:11

nie działa znacznik
{PRODUCENT} w Szablon graficzny / Strona główna / Strona Główna - Najnowsze Propozycje - Produkt

czyli brak mozliwosci wyswietlenia producenta w produktach na stronie glownej.
Avatar użytkownika
Moderator Witryny
 
Posty: 1728
Dołączył(a): 2008 maja 02, Pt 09:19
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 3 razy

Re: Wersja 3.5

przez redvan » 2012 mar 14, Śr 10:08

redvan napisał(a):nie działa znacznik
{PRODUCENT} w Szablon graficzny / Strona główna / Strona Główna - Najnowsze Propozycje - Produkt

czyli brak mozliwosci wyswietlenia producenta w produktach na stronie glownej.




sory - moj blad ;) działa jednak.
Avatar użytkownika
Moderator Witryny
 
Posty: 1728
Dołączył(a): 2008 maja 02, Pt 09:19
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 3 razy

Re: Wersja 3.5

przez Zuluseq » 2012 mar 14, Śr 22:09

Przy przeliczaniu koszyka dostaję taki komunikat:
Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Warning: array_key_exists() [function.array-key-exists]: The second argument should be either an array or an object in /index.php on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php:0) in /index.php on line 0


Wiecie jak temu zapobiec ?
 
Posty: 24
Dołączył(a): 2008 kwi 25, Pt 14:24
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Wersja 3.5

przez lucastes » 2012 mar 14, Śr 22:38

wpisz do .htacces linijkę

Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
php_flag display_errors off


powinno pomóc
Avatar użytkownika
 
Posty: 357
Dołączył(a): 2008 kwi 27, N 16:06
Lokalizacja: 3miasto
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Wersja 3.5

przez Major » 2012 mar 22, Cz 16:06

Kolejny problem, po edycji zamówienia przez Edytuj i wprowadzeniu zmian np w cenach lub produktach po zapisaniu i wyświetleniu zamówienia pojawia się z ni stąd ni z owąt Kod rabatowy i wartośc jego to ID a gdy edytujemy ponownie zamówienie z polu Rabat jest 0
 
Posty: 103
Dołączył(a): 2008 wrz 30, Wt 23:15
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Wersja 3.5

przez marpit » 2012 mar 22, Cz 17:05

Major napisał(a):Kolejny problem, po edycji zamówienia przez Edytuj i wprowadzeniu zmian np w cenach lub produktach po zapisaniu i wyświetleniu zamówienia pojawia się z ni stąd ni z owąt Kod rabatowy i wartośc jego to ID a gdy edytujemy ponownie zamówienie z polu Rabat jest 0

Potwierdzam. Myślałem że to wina importu ale jednak edycji zamówienia.
Avatar użytkownika
Moderator Witryny
 
Posty: 1691
Dołączył(a): 2008 maja 05, Pn 16:13
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 1 razy

Re: Wersja 3.5

przez grzechoo » 2012 mar 22, Cz 17:14

Właśnie na przyszła informacja o możliwości pobrania aktualizacji z poprawkami.
Ciekawe, czy wszystkie błędy są poprawione ...
 
Posty: 34
Dołączył(a): 2008 maja 19, Pn 21:39
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: problem z tłem

przez koltat » 2012 mar 22, Cz 17:27

zaktualizowałem sklep do wersji 3.5 i zbieliło się mi tło.
Pomocy!!!
Pan Krzysztof Sz. rozmawia zemną jak z prograqmistą, może dlatego nie rozumię.
Otóż podobno "tło zostało przeniesione do arkusza stylów"
znalazłem plik w katalogu pod nazwą style.css ale tam to same komórki i poprosiłem Pana Krzysztofa Sz. o jakąś podpowiedź gdzie szukać tego tła?
Otrzymałem następującą odpowiedź:
"prosze sobie dopisac do body" - arkusz generowany przez sklep jest wyłączony, bo ma Pan własny arkusz
Bardzo proszę o pomoc kogoś kto wytłumaczy o co chodzi?
 
Posty: 73
Dołączył(a): 2008 lip 21, Pn 23:05
Lokalizacja: Bytom
Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Poprzednia stronaNastępna strona

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
cron