Wersja 3.4
Re: Wersja 3.4
ZooSklep napisał(a):lucastes napisał(a):ZooSklep napisał(a):WGRAŁEM poprawke , wuskakuje mi okienko logowania . Po wpisaniu uzytkownika i hasła wyskakuje mi bład " NIeprawidłowe dane " , a nic nie zmienialem.. Co radzicie zrobic ??
Użyj "Kliknij jeśli nie pamiętasz hasła" - jak uda Ci się zalogować, to w PA łatwo sprawdzisz, czy coś się zmieniło.
Przy aktualizacji mógł wystąpić jakiś problem z bazą stąd niekompletne/uszkodzone dane. Jeśli przed aktualizacją zrobiłeś kopię zapasową, to się nie przejmuj - wszystko można odtworzyć.
Zrobiłem tak jak kazałes i nic.. nadal nie moge sie zalogowac.. Hasło przyszło inne ale jest bez zmian.. ;(
sciagnij update sklepu ( dzisiaj ) i zrob update. Moze zadziała
-

- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
redvan napisał(a):ZooSklep napisał(a):lucastes napisał(a):ZooSklep napisał(a):WGRAŁEM poprawke , wuskakuje mi okienko logowania . Po wpisaniu uzytkownika i hasła wyskakuje mi bład " NIeprawidłowe dane " , a nic nie zmienialem.. Co radzicie zrobic ??
Użyj "Kliknij jeśli nie pamiętasz hasła" - jak uda Ci się zalogować, to w PA łatwo sprawdzisz, czy coś się zmieniło.
Przy aktualizacji mógł wystąpić jakiś problem z bazą stąd niekompletne/uszkodzone dane. Jeśli przed aktualizacją zrobiłeś kopię zapasową, to się nie przejmuj - wszystko można odtworzyć.
Zrobiłem tak jak kazałes i nic.. nadal nie moge sie zalogowac.. Hasło przyszło inne ale jest bez zmian.. ;(
sciagnij update sklepu ( dzisiaj ) i zrob update. Moze zadziała
Wgrałem update ( bez błedu tym razem ) i nic..
To myślę, że pozostał Ci powrót do kopii bazy sprzed aktualizacji:
1) nie rób nic z aktualną bazą, nie usuwaj!!!
2) utwórz nową bazę (nowa nazwa, nowy użytkownik, nowe hasło)
3) zaimportuj plik backupu do nowej bazy
4) w pliku config.php wpisz namiary na nową bazę
5) przeprowadź jeszcze raz update
i raportuj nam o wynikach
1) nie rób nic z aktualną bazą, nie usuwaj!!!
2) utwórz nową bazę (nowa nazwa, nowy użytkownik, nowe hasło)
3) zaimportuj plik backupu do nowej bazy
4) w pliku config.php wpisz namiary na nową bazę
5) przeprowadź jeszcze raz update
i raportuj nam o wynikach
wiec pozoztaje ci podmiana tabeli z bazy danych ( kqs_users ) tak sie chyba nazywa. Jak masz jakis inny sklep na ktorym sie wgral update prawidlowo to z niego mozesz skopiowac konto admina ( importujac tabele z kontami uzytkownikow ). Wtedy dane do zalogowania beda takie same jak ze sklepu z ktorego importowales tą tabele.
-

- Moderator Witryny
Ja jeszcze nie wgrałem poprawki do 3.4, a widzę, że wątek się rozrósł. Mogę wgrywać spokojnie czy coś nie tak?
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
zsedc napisał(a):Ja jeszcze nie wgrałem poprawki do 3.4, a widzę, że wątek się rozrósł. Mogę wgrywać spokojnie czy coś nie tak?
mozesz...pewnie kilka drobnych bledow jeszcze jest ale wiekszosc juz poprawiona. Tylko sciagnij aktualny plik update
-

- Moderator Witryny
Wie ktoś już jak jest z tymi BESTSELLERAMI?
Póki co z tego co widać nieco bezużyteczne są bez ich wyświetlania na osobnej stronie (vide "nowości" w standardzie).
Będzie to dodane?
Póki co z tego co widać nieco bezużyteczne są bez ich wyświetlania na osobnej stronie (vide "nowości" w standardzie).
Będzie to dodane?
Oznacz jako PRODUKT DNIA
Oznacz jako BESTSELLER
Oznacz jako WYPRZEDA
To mamy podczas edycji produktu a na liście produktów brakuje jednej ikonki co ułatwiło by sterowanie tymi produktami. Obecnie trzeba je edytować.
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
marpit napisał(a):Oznacz jako PRODUKT DNIA
Oznacz jako BESTSELLER
Oznacz jako WYPRZEDA
To mamy podczas edycji produktu a na liście produktów brakuje jednej ikonki co ułatwiło by sterowanie tymi produktami. Obecnie trzeba je edytować.
Raczej chodziło o wyświetlenie produktów typu bestseller na osobnej stronie lub na stornie głownej. Tak aby klient mogł sobie zobaczyć wszystkie bestsellery.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość