Wersja 1.32
Re: Wersja 1.32
jak sa tylko 2 zdjecia to wogole nie pokazuje galerii z thumbnailami
Czyli podsumowując
- bark zdjęcia głównego w galerii thumbnaili w przypadku więcej niż jednego zdjęcia.
- bark jednego z dwóch zdjęć w galerii thumbnaili w przypadku gdy w galerii są tylko dwa zdjęcia.
- bark zdjęcia głównego w galerii thumbnaili w przypadku więcej niż jednego zdjęcia.
- bark jednego z dwóch zdjęć w galerii thumbnaili w przypadku gdy w galerii są tylko dwa zdjęcia.
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
A ja mam taki pomysł: Może dałoby się tak zrobić, żeby uruchomić platformę testową, na której byłaby instalowana nowa wersja i tam przez kilka dni, powiedzmy tydzień, można było by testować ją na wszelkie sposoby, a dopiero później, po testach i ewentualnych poprawkach instalować u siebie. Bo w tej chwili to trochę przypomina testy na żywym organizmie, a myślę, że nie każdy właściciel sklepu będzie chciał ryzykować.
Seavolv napisał(a):Czyli podsumowując
Drugie zle napisałem
- bark galerii thumbnaili w przypadku gdy w galerii są tylko dwa zdjęcia.
o tak powinno być
- Autor tematu
Mam problem... po update'cie KQS mam ciągle informację: "Trwa aktualizacja sklepu, przepraszamy za utrudnienia i zapraszamy ponownie za kilka minut."
Bardzo proszę o w miarę szybką odpowiedz co może być przyczyna tego? (była informacja, że aktualizacja przebiegła pomyślnie!
chodzi o sklep : Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Pozdrawiam
Bardzo proszę o w miarę szybką odpowiedz co może być przyczyna tego? (była informacja, że aktualizacja przebiegła pomyślnie!
chodzi o sklep : Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Pozdrawiam
A wywaliłeś pliki aktualizacyjne z serwera, o które były podane zaraz po aktualizacji
- Autor tematu
Dzięki.... sklep widać... inne rzeczy będziemy testować później...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Wprowadzone poprawki:
+ poprawione wyświetlanie ostatnio oglądanych
+ poprawione zapisywanie szablonu graficznego w dziale 'Elementy Menu'
+ poprawione wyświetlanie galerii na karcie produktu
+ poprawiony błąd doklejania nazwy województwa do nazwy miasta przy zakupach przez formularz jednorazowy na firmę
Można pobrać i wprowadzić update ponownie.
+ poprawione wyświetlanie ostatnio oglądanych
+ poprawione zapisywanie szablonu graficznego w dziale 'Elementy Menu'
+ poprawione wyświetlanie galerii na karcie produktu
+ poprawiony błąd doklejania nazwy województwa do nazwy miasta przy zakupach przez formularz jednorazowy na firmę
Można pobrać i wprowadzić update ponownie.
Mam pytanie czy to normalne i taka została wprowadzona zmiana że w galerii na karcie produktu nie ma głównego zdjęcia?
- Autor tematu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości