Promocja sklepu prez Facebook'a
Re: Promocja sklepu prez Facebook'a
chyba trzeba dodac mnie do znajomych :d
tak ogolnie to kto ogarnia dobrze tego faceboka bo mam problemy z tym szajsem :d Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się tu jest strona sklepu a moj profil jest jakby iiny i nie umiem tego polaczyc razem lol - nie ogarniam o co tu biega 
No dobra ale to jest połączenie Allegro->Facebook.
Mi chodziło o podobną aplikację KQS->Facebook
Mi chodziło o podobną aplikację KQS->Facebook
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
tofif napisał(a):tak ogolnie to kto ogarnia dobrze tego faceboka bo mam problemy z tym szajsem :d Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się tu jest strona sklepu a moj profil jest jakby iiny i nie umiem tego polaczyc razem lol - nie ogarniam o co tu biega
Ten pierwszy który zaprezentowałeś to Twój osobisty profil, drugi to tzw. strony. Ja najpierw tworzyłem swój profil osobisty potem z jego poziomu stworzyłem profil strony.; i z tego profilu osobistego zarządzam stroną. W prawym górnym rogu masz menu konto -> rozwijasz i wybierasz "zarządzaj stronami" i wybierasz strony które utworzyłeś (jeżeli masz ich więcej).
Nie za bardzo wiem o co Ci chodzi
Jak "MojeAllegro" chcesz połączyć z profilem strony to na profilu "MA" klikasz "dodaj do mojej strony"...
chodzi o to ze chcialem miec tylko strone
ale widac tak sie nie da, a profil mam porypany caly i najlepiej bym wszystko usuną i od podczątku zrobil ale terz wez czekaj iles tam tygodni
no dobra ja też mam stronkę: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
to może powymieniamy się zawsze to dodatkowy link w "lubię to"
to może powymieniamy się zawsze to dodatkowy link w "lubię to"
A ile tam mniej więcej produktów można by umieścić?
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
ile wpisów tyle produktów - mnie bardziej chodziło o wymianę w dziale Ulubione strony czy przyjaciele
Sam nie bardzo wiem jak zabrać się za tego Facebooka. Na pewno nie chodzi tu o dodanie do niego produktów (np tak jak do porównywarki cen). Musisz zrobić coś więcej, zbudować społeczność, zdobywać fanów, którzy będą tworzyli treść. To tak jakbyś prowadził firmowego bloga - ale za pośrednictwem Facebooka.
Kiedyś natrafiłem na ponoć dobry przykład wykorzystania Facebooka do promocji sklepu internetowego.
Adres sklepu:http://www.skarpetkowo.pl/
Profil na FB: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Ludzie piszą wierszyki o sklepie, przysyłają zdjęcia itp.
Kilka linków znalezionych na szybko:
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Mam 27 lat i nie potrafię sobie wyobrazić siebie jako osoby odwiedzającej taką firmową stronę na Facebooku
Generalnie trzeba wyjść z czymś ciekawym, śmiesznym, innowacyjnym? Aby Twoi znajomi kliknęli "lubię to" i wtedy ich znajomi to zobaczą.
Jak Wam się coś uda to pokażcie.
Tymczasem zapraszam do "polubienia" mojej nowopowstałej strony na Fb: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Kiedyś natrafiłem na ponoć dobry przykład wykorzystania Facebooka do promocji sklepu internetowego.
Adres sklepu:http://www.skarpetkowo.pl/
Profil na FB: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Ludzie piszą wierszyki o sklepie, przysyłają zdjęcia itp.
Kilka linków znalezionych na szybko:
Mam 27 lat i nie potrafię sobie wyobrazić siebie jako osoby odwiedzającej taką firmową stronę na Facebooku
Jak Wam się coś uda to pokażcie.
Tymczasem zapraszam do "polubienia" mojej nowopowstałej strony na Fb: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości