Promocja sklepu prez Facebook'a
Re: Promocja sklepu prez Facebook'a
no właśnie też rozkminiam tego FB dodałem cie do ulubionych czekam na rewanż.
a jeszcze sobie myślę nad wyciągnięciem maili z bazy sklepu i rozesłaniu na FB zaproszeń do klientów.
a jeszcze sobie myślę nad wyciągnięciem maili z bazy sklepu i rozesłaniu na FB zaproszeń do klientów.
junki napisał(a):no właśnie też rozkminiam tego FB dodałem cie do ulubionych czekam na rewanż.
No ale miałeś kliknąć, że lubisz tą stronę co jest link na poprzedniej, a nie, że lubisz mnie
Wydaje mi się, że Twoje sklepy ze względu na tematykę są super materiałem na Facebook!
Paweł
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
A ja zarejestrowałem się rano i do tej pory nie dostałem maila z aktywacją. U Was było podobnie ?
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Czy te strony firmowe muszą być powiązane z kontem prywatnym? Bo wyczytałem, że kasują konta. Jak długo macie te stronki?
- Moderator Witryny
marpit napisał(a):Czy te strony firmowe muszą być powiązane z kontem prywatnym? Bo wyczytałem, że kasują konta. Jak długo macie te stronki?
Moja chyba jest powiązana z kontem prywatnym, mam już na oko około pół roku, ale zupełnie nic tam nie zrobiłem oprócz założenia tego.
zsedc napisał(a):marpit napisał(a):Czy te strony firmowe muszą być powiązane z kontem prywatnym? Bo wyczytałem, że kasują konta. Jak długo macie te stronki?
Moja chyba jest powiązana z kontem prywatnym, mam już na oko około pół roku, ale zupełnie nic tam nie zrobiłem oprócz założenia tego.
No ja też ma tak powiązane, ale jak coś pisze to pojawiają się dane prywatne i nie np adres strony.
Z tego co obczaiłem na szybko to można stworzyć samą stronę firmową, ale chyba nie da się dodawać do ulubionych itd.
- Moderator Witryny
Na reszcie wieczór można się bardziej zagłębić w temat: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się - jest na prawdę sporo informacji na temat tego jak zacząć. Czytając trochę można zrozumieć. Jednak osobiście mam trochę wrażenie jakby po zastosowaniu się do tych wszystkich porad przede wszystkim doskonale zareklamowało się Fb, dopiero w 2giej kolejności swoją firmę.
zsedc napisał(a):No ale miałeś kliknąć, że lubisz tą stronę co jest link na poprzedniej, a nie, że lubisz mnie:)
Wydaje mi się, że Twoje sklepy ze względu na tematykę są super materiałem na Facebook!
Paweł
a nie potrafię się przełączyć na tok myślenia twórców FB
chyba udało mi się powiazać stronę firmową z prywatnym profilem - mam nadzieję że teraz nie będę naruszał regulaminu.
co miałeś na myśli pisząc: Wydaje mi się, że Twoje sklepy ze względu na tematykę są super materiałem na Facebook! ?
oświećcie mnie jak dodać stronę do ulubione strony, jestem na stronie klikam lubię to i dodaje mój profil że lubię stronę a nie dodaje informacji na mojej stronie firmowej że lubię stronę XY
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość