Promocja sklepu prez Facebook'a
Re: Promocja sklepu prez Facebook'a
junki napisał(a):zsedc napisał(a):co miałeś na myśli pisząc: Wydaje mi się, że Twoje sklepy ze względu na tematykę są super materiałem na Facebook! ?
Uważam, że ta stronka z prezentami jest dobrym materiałem na facebook. Z resztą byłem już na Twoim koncie i wydaje mi się, że załapałeś o co chodzi.
Jednak nadal widzę, że nie udało Ci się polubić mojej strony:) Trzeba kliknąć tutaj Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
junki zdradź mi jeszcze proszę jak zrobiłeś na profilu Fb swojego sklepu te ulubione linki co widać w lewym menu mniej więcej w środku? Tam gdzie również mnie dodałeś ?
zsedc napisał(a):junki zdradź mi jeszcze proszę jak zrobiłeś na profilu Fb swojego sklepu te ulubione linki co widać w lewym menu mniej więcej w środku? Tam gdzie również mnie dodałeś ?
Wejdź na swoją stronę czy np moją i kliknij lubię to
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
zsedc napisał(a):junki zdradź mi jeszcze proszę jak zrobiłeś na profilu Fb swojego sklepu te ulubione linki co widać w lewym menu mniej więcej w środku? Tam gdzie również mnie dodałeś ?
chyba już cię lubię
z linka mi nie robiłem nic samo tak się zrobiło, ale na stronie (koncie) firmowym
Dalej mam problem z zaproszeniem większej ilości osób na konto firmowe, w zasadzie mogę zaprosić tylko osoby które mnie lubią na koncie prywatnym - nie wiem jak to ominąć
Nowy artykulik "Jak zarobić na FB", na razie jest tylko cz I
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Pojawiły się nowe opcje do wyboru mamy korzystanie z FB jako konta prywatnego lub
Korzystaj z Facebooka jako strona a więc teraz co napiszemy będzie pojawiało się na stronie a nie na prywatnym.
Korzystaj z Facebooka jako strona a więc teraz co napiszemy będzie pojawiało się na stronie a nie na prywatnym.
- Moderator Witryny
A jednak nie da się 
- Moderator Witryny
zsedc napisał(a):Nowy artykulik "Jak zarobić na FB", na razie jest tylko cz I
widac ze chlopaki z IAI wzieli sie za pisanie czegos konkretnego a nie jak dawniej za słodzenie jaki to ich system sklepowy jest rewelacyjny. Widać że przechodząc z Sp.z o.o. na S.A trzeba chwytac się wszystkiego
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Co sądzicie o tej aplikacji Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość