Wersja 1.31
Re: Wersja 1.31
Z mojej strony prośba o zmianę przy następnej aktualizacji. Chodzi o wysyłkę towaru za granicę...
Czy byłaby możliwość uzależnić koszty wysyłki od kraju wpisanego przez klienta (Oczywiście najlepiej jeśli pole kraj było by z opcją select - z domyślnie ustawionym POLSKA)
Dla dalszego uproszczenia formularza zamówienia proponuję zredukować pole województwo - jeden wpis mniej przez klienta to szybsze złożenie zamówienia.
Czy byłaby możliwość uzależnić koszty wysyłki od kraju wpisanego przez klienta (Oczywiście najlepiej jeśli pole kraj było by z opcją select - z domyślnie ustawionym POLSKA)
Dla dalszego uproszczenia formularza zamówienia proponuję zredukować pole województwo - jeden wpis mniej przez klienta to szybsze złożenie zamówienia.
KrzysztofSzmelter napisał(a):- dodana możliwość wyłączenia dodatkowych statusów zamówień
Gdzie to można wyłączyć, bo jakoś opcji takiej nie widzę...
Wracajac do aktualizacji sklepu i opcji Import/Export. Gdy exportuje na dysk wszystkie produkty i otwieram w najnowszym Exelu to mam krzaki:
i czy jesli potem zrobie Import i UTF -8 to czy mi sie nic nie rozsypie i czy nazwy i dostepności nie zmienia swojej postaci na te krzaki w exelu ?
- Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
445mm (dług.x szer.x wys.)<BR>Napędy zewnętrzne: 3 x 5.25"", 2 x 3.5"".<BR>Napędy wewnętrzne: 2 x 3.5""HDD.<BR>Miejsca na wentylatory: 1 x 92mm tył, 1 x 80mm z boku (prawy), 2 x 92mm z boku (lewy), 1x 80mm przód wentylator mocowany w zatrzasku lub po demontażu zatrzasku 1x120mm.<BR>Waga: 10 kg.<BR>Zasilacz: Brak. <BR>Panel USB i Audio z przodu obudowy.<BR>Dodatkowe: kluczyki, zestaw śrubek i elementów montażowych. <BR>Obudowa wykonana z blachy stalowej 0.8mm.<BR>Przednie drzwiczki zamykane na kluczyk.<BR>Montaż kart rozszerzeń bez użycia narzędzi.<BR>Gniazdo Kensington lock.<BR>W bocznym panelu klamka ułatwiająca otwieranie obudowy.<BR><BR>","224","","0","","163","","0","","Obudowy (wg. producentów)/ CHIEFTEC / -SERIA DRAGON","Chieftec","1","10","10","22","0","Chieftec, DG-01BD-U,DG01bdu, DG-01, Miditower, chieftec dragon, obudowa, obudowa z Kensington lock","Obudowa Chieftec mATX, ATX MIDITOWER, czarna, stal 0.8mm","100014203","","","DG-01B-D-U B/Z","24 miesiące",,"Dostępny","","Obudowy (wg. typów)/ Midi Tower","",""
i czy jesli potem zrobie Import i UTF -8 to czy mi sie nic nie rozsypie i czy nazwy i dostepności nie zmienia swojej postaci na te krzaki w exelu ?
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
i jesli można autora prosić to żeby dał opis jak dodac nowy rekord w pliku csv zeby sie dodał wczesniej sie robiło kolejny tylko bez numeru teraz tak robie to mam taki efekt
Raport z aktualizacji bazy produktów.
Rekordy poprawnie dodane: 0
Rekordy poprawnie zaktualizowane: 0
Rekordy pominięte: 3545
Obrazy dodane: 0
Błędów: 0
Raport z aktualizacji bazy produktów.
Rekordy poprawnie dodane: 0
Rekordy poprawnie zaktualizowane: 0
Rekordy pominięte: 3545
Obrazy dodane: 0
Błędów: 0
Nie dostałem tej wersji 
Czy jest jeszcze ktoś, kto też nie dostał?
piecyk napisał(a):Nie dostałem tej wersji
no to jest nas dwóch
pisałem do SZEFA, ale mail pozostał bez odpowiedzi
Jest Was o wiele wiecej
ja mam parę licencji a dostaje tylko na 2 
Nie wiem z jakiej poczty korzystacie ale u mnie wpadła do spamu, i to nie do spamu w programie pocztowym w Windows, tylko do spamu na serwerze gdzie mam ustawione konta pocztowe.
Seavolv napisał(a):crn napisał(a):A dostępności z Ceneo brak
Przecież ma w PA w Ustawieniach "porównywarki cen" i tam jest również lin do wygenerowania oferty do ceneo.
No tak ale to jest sama oferta. Ceneo umożliwiło przekazanie informacji ze sklepu na temat dostępności produktu. A tego nie da się wyciągnąć z aktualnego pliku XML KQS.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość