PROPOZYCJE ZMIAN / DODATKÓW
Re: PROPOZYCJE ZMIAN / DODATKÓW
u nas też jest tak
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
W PA można dodać
- moduł SMS - o wysyłce zamówienia ( firmy udostępniają sms API )
- w obsłudze zamówień w szczególności przy filtrowaniu zamówień można dodać filtrowanie - wysłane za pobraniem lub Zrealizowane nie rozliczone lub cos wym stylu
i wiele wiele innych rozwiązań ale zapewne minie długo czasu zanim KQS wprowadzi nowinki
- moduł SMS - o wysyłce zamówienia ( firmy udostępniają sms API )
- w obsłudze zamówień w szczególności przy filtrowaniu zamówień można dodać filtrowanie - wysłane za pobraniem lub Zrealizowane nie rozliczone lub cos wym stylu
i wiele wiele innych rozwiązań ale zapewne minie długo czasu zanim KQS wprowadzi nowinki
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Dobrze żeby po wydrukowaniu zamówienia ikonka drukarki zmieniała kolor. Wiadomo wtedy, że ktoś się już zajmuje tym zamówieniem.
Brakuje mi rubryki dodatkowej z "CENA ZAKUPU" tam gdzie sie wpisuje cene detal i hurt
Rabaty kwotowe
Często jest tak, że po negocjacji ceny przyznaje sie rabaty kwotowe,
Często jest tak, że po negocjacji ceny przyznaje sie rabaty kwotowe,
Witam
Pisalem wczesniej o swojej propozycji ale wiadomo ze mozliwe ze nie bedzie ona wzieta pod uwage przez wlasciciela programu.Mam pytanie czy istnieje mozliwosc zrobienia takiej zmiany odplatnie??
Zarejestrowalem sie na Centrum wsparcia KQS.store ale czekam i czekam nadal na dostep.Kupilem juz 3 sklepy od wlasciciela podalem dane jednej z faktur i cisza.
Pisalem wczesniej o swojej propozycji ale wiadomo ze mozliwe ze nie bedzie ona wzieta pod uwage przez wlasciciela programu.Mam pytanie czy istnieje mozliwosc zrobienia takiej zmiany odplatnie??
Zarejestrowalem sie na Centrum wsparcia KQS.store ale czekam i czekam nadal na dostep.Kupilem juz 3 sklepy od wlasciciela podalem dane jednej z faktur i cisza.
Witam mam takie pytanie . Czy jest szansa by ktos odplatnie zrobił moduł rabatowy.
Interesuje mnie takie cos Jedna rubryka cena katalogowa druga rabat trzecia automatycznie pojawia się kwota po rabacie. I dobrze by było wyświeltane np
LAPTOP
1000zł przekreślone
-10%
900zł
Pozdrawiam
Interesuje mnie takie cos Jedna rubryka cena katalogowa druga rabat trzecia automatycznie pojawia się kwota po rabacie. I dobrze by było wyświeltane np
LAPTOP
1000zł przekreślone
-10%
900zł
Pozdrawiam
tak, jest szansa....pan KQS za ok 2 tys PLN.
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Ja potrzebuje to o czym wczesniej pisalem ale zero kontaktu z wlascicielem KQS
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość