jaki SERWER działa bez problemów?
Re: jaki SERWER działa bez problemów?
Jeżeli wszystko mi działa super a jakaś strona nie to raczej wina leży po stronie serwera.
Mam różne łącza i wszystko raczej działa ok a jak cośg pada to pada cały net.
A błędy forum nie tylko ja miałem...
- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
marpit napisał(a):Jeżeli wszystko mi działa super a jakaś strona nie to raczej wina leży po stronie serwera.
możesz dokładniej opisać błędy, popytam na forum tego forum
kulbi napisał(a):strasznie drogo tam mają, na linuxpl.com mają taki sam serwer za 48zł brutto na rok a tu 200 zł brutto za rok
Po dłuższych poszukiwaniach też wybrałem QI i uważam, że mają rozsądny stosunek jakości do ceny. Nie spotkałem się z jakąś sensowną krytyką tej firmy, jest raczej polecana.
Po kilku miesiącach użytkowania nie mam większych zastrzeżeń, może tylko ciut za wolne połączenie ftp i brak funkcjonalnego zarządcy plików w PA.
Z linux.pl jest różnie, sporo niezadowolonych głosów, w tym mojego znajomego.
Proponuję poczytać forum.optymalizacja.com (oczywiście zachowując rozsądek )- wypowiadają się tam ludzie, dla których hosting jest w życiu dużo ważniejszy niż dla nas
Ja już od jakiegoś czasu działam na home.pl. Wiem, że nie jest to tani hosting (powiedziałbym nawet że drogi), ale jeszcze nie miałem z nimi problemów. Powiem więcej, jeżeli dzieje się coś nie tak, ale z mojej strony (coś tam instaluję i nie wiem jak, coś pomieszałem), to na prawdę działa ich pomoc 24 godziny na dobę. Ostatno pisałem z nimi po północy. Odpowiedzi na czacie są natychmiastowe, jak coś większego, to jest telefon. Pomagają w każdej sytuacji i nie patrzą, że ja coś narozrabiałem i z czymś sobie nie radzę. Życzę wszystkim firmom takiego supportu.
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
dokładnie w home.pl obsługa jest super, polecam szczególnie początkującym z hostingami. Obecnie mam w kei.pl też nie narzekam regularne backupy i szybka pomoc.
Potrzebuję opinii o superhost.pl
- Moderator Witryny
Ja kożystam z serwerów na Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
zerknijcie
zerknijcie
pixelator napisał(a):zerknijcie
No co mamy zerknąć ?
- Moderator Witryny
pixelator napisał(a):Ja kożystam z serwerów na Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
zerknijcie
Do wczoraj miałem również bardzo dobre zdanie o tym serwisie ale niestety... Jeśli ktoś decyduje się na korzystanie z integracji sklepu z porównywarkami cen, pasażami lub innymi funkcjami wymagającymi generowania skryptów (xml) to niestety superhost.pl ma bardzo krótki maksymalny czas przetwarzania skryptu co praktycznie uniemożliwia współpracę z porównywarkami. Nie ma też możliwości zmiany tego parametru serwera (chyba że w dedykowanych, najtańszy 300zł/mc).
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość