jaki SERWER działa bez problemów?
Re: jaki SERWER działa bez problemów?
strasznie drogo tam mają, na linuxpl.com mają taki sam serwer za 48zł brutto na rok a tu 200 zł brutto za rok
kulbi napisał(a):strasznie drogo tam mają, na linuxpl.com mają taki sam serwer za 48zł brutto na rok a tu 200 zł brutto za rok
mnie się coś te ceny w linuxpl.com nie podobają.
kupiłbyś mercedesa za 48 000zł kiedy większość sprzedających chce za niego 200 000 zł ?
Junki, kiepskie porównanie, z serwera możesz w każdej chwili zrezygnować jak uznasz że coś Ci nie odpowiada. No i kwota też inna, nie możesz porównać 200 000 do 48 zł. Najważniejsze że działa sklep na tym serwerze i nie ma większych problemów
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
radek170777 napisał(a):Junki, kiepskie porównanie, z serwera możesz w każdej chwili zrezygnować jak uznasz że coś Ci nie odpowiada. No i kwota też inna, nie możesz porównać 200 000 do 48 zł. Najważniejsze że działa sklep na tym serwerze i nie ma większych problemów
a co z sytuacjami awaryjnymi(włamanie na serwer, wirusy, backupy), ktoś to już przetestował na tym tanim serwerze ?
Pamiętacie problem "index is corupt" ?
a co powiecie na coś takiego?
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
- Autor tematu
IQ to powazna firma... linuxpl to kilka komputerow pod biurkiem;)
-
firmaAdamet
firmaAdamet napisał(a):IQ to powazna firma... linuxpl to kilka komputerow pod biurkiem;)
Czemu IQ ma być lepsze ? Jakiś konkretny powód?
no właśnie miałem problem z NAWĄ ale ostatecznie zostałem bo trochę się poprawiło
Czy serwer jest dobry czy nie to pojecie względne bo trzeba by zobaczyć przy jakiej ilości wejść zaczynają się problemy mi w tej chwili chodzi bez zarzutu około 300 wejść dziennie ale jak zrobiłem kampanie w google i było 500-600 to w godzinach o największym ruchu potrafił się zawiesić baza miała zbyt dużo operacji i nie dawała rady po prostu się zawieszała. Jest to pewnie po części wina słabego serwera a pewnie po części skryptu kqs + Wordpress (gdzie prawie nic się nie dzieje )
Czy serwer jest dobry czy nie to pojecie względne bo trzeba by zobaczyć przy jakiej ilości wejść zaczynają się problemy mi w tej chwili chodzi bez zarzutu około 300 wejść dziennie ale jak zrobiłem kampanie w google i było 500-600 to w godzinach o największym ruchu potrafił się zawiesić baza miała zbyt dużo operacji i nie dawała rady po prostu się zawieszała. Jest to pewnie po części wina słabego serwera a pewnie po części skryptu kqs + Wordpress (gdzie prawie nic się nie dzieje )
Czy jeżeli pojawiają się jakieś przeciążenia z powodu zbyt dużej liczby wejść lub zapytań do bazy to czy da się temu jakoś zaradzić ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość