jak działa przechowalnia ?
jak działa przechowalnia ?
Możecie mi powiedzieć jak to działa ?
Z grubsza się domyślam po lekturze forum, ale paru rzeczy nie wiem.
Na razie udało mi się tylko wstawić niebieską walizeczkę ikonki przechowalni na stronę opisu produktu, po kliknięciu dodaje produkt do "ulubione przedmioty"
Jak się usuwa produkty z tej listy ?
Jak na nią trafić bez szukania "walizeczki" i dodawania kolejnego produktu do listy ?
Z grubsza się domyślam po lekturze forum, ale paru rzeczy nie wiem.
Na razie udało mi się tylko wstawić niebieską walizeczkę ikonki przechowalni na stronę opisu produktu, po kliknięciu dodaje produkt do "ulubione przedmioty"
Jak się usuwa produkty z tej listy ?
Jak na nią trafić bez szukania "walizeczki" i dodawania kolejnego produktu do listy ?
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: jak działa przechowalnia ?
pokaz twoja strone
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
- Autor tematu
musisz w kodzie strony pododawac {PRZECHOWALNIA} tam gdzie ma byc odnosnik ktory doda towar do przechowalni. A na stronie musisz umiescic odnosnik do przechowalni ( adres podstrony gdzie znajduje sie przechowalnia to "index.php?d=przechowalnia" )
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Ikonkę przechowali sobie dodałem obok koszyka. Wyczaiłem jak się usuwa towar z przechowalni, takim małym kubełkiem na śmieci.
Ale chciałbym aby dostęp do przechowalni był w górnym menu, obok koszyka.
W bazie szablonu zrobiłem małą modyfikację, ale niestety nie zadziałała. Przechowalnie jest niewidoczna.
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0"><tr><td width="70%"><div class="komorka-menu-gorne-menu-margines" style="{STYLE_GORNE_LEWE}word-spacing:4px;">
<a class="naglowek" href="index.php" style="text-decoration:none;"><span class="pogrubienie">{JEZYK_STRONA_GLOWNA}</span></a> | <a class="naglowek" href="index.php?d=katalog" style="text-decoration:none;"><span class="pogrubienie">{JEZYK_KATALOG_PRODUKTOW}</span></a> | <a class="naglowek" href="index.php?d=promocje" style="text-decoration:none;"><span class="pogrubienie">{JEZYK_PROMOCJE}</span></a> |
**** tu się zaczyna modyfikacja
| <a class="naglowek" href="index.php?d=przechowalnia" style="text-decoration:none;"><span class="pogrubienie">{JEZYK_PRZECHOWALNIA}{LICZBA_PRODUKTOW_W_PRZECHOWALNI}</span></a> |
****koniec modyfikacji
|<a class="naglowek" href="index.php?d=koszyk" style="text-decoration:none;"><span class="pogrubienie">{JEZYK_KOSZYK}{LICZBA_PRODUKTOW_W_KOSZYKU}</span></a>{DODATKOWE_DZIALY_GORNE}</div></td><td width="30%"><div class="komorka-menu-gorne-menu-margines" align="right" style="{STYLE_GORNE_PRAWE}">{ODNOSNIKI_REJESTRACJA_LOGOWANIE_KONTO}</div></td></tr></table></td></tr></table>
Ja wiem, element {JEZYK_PRZECHOWALNIA} jest niedostepny w bazie szablonu, być go nie powinno. Ale jak go usunąłem ( została tylko {ilość w przechowalni} )to nie pomogło, a zaczął pojawiać się komunikat że przechowalnia jest dostępna tylko dla zarejestrowanych klientów.
Co jeszcze trzeba pozmieniać aby przechowalnia była dostępna z menu górnego ?
Ale chciałbym aby dostęp do przechowalni był w górnym menu, obok koszyka.
W bazie szablonu zrobiłem małą modyfikację, ale niestety nie zadziałała. Przechowalnie jest niewidoczna.
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0"><tr><td width="70%"><div class="komorka-menu-gorne-menu-margines" style="{STYLE_GORNE_LEWE}word-spacing:4px;">
<a class="naglowek" href="index.php" style="text-decoration:none;"><span class="pogrubienie">{JEZYK_STRONA_GLOWNA}</span></a> | <a class="naglowek" href="index.php?d=katalog" style="text-decoration:none;"><span class="pogrubienie">{JEZYK_KATALOG_PRODUKTOW}</span></a> | <a class="naglowek" href="index.php?d=promocje" style="text-decoration:none;"><span class="pogrubienie">{JEZYK_PROMOCJE}</span></a> |
**** tu się zaczyna modyfikacja
| <a class="naglowek" href="index.php?d=przechowalnia" style="text-decoration:none;"><span class="pogrubienie">{JEZYK_PRZECHOWALNIA}{LICZBA_PRODUKTOW_W_PRZECHOWALNI}</span></a> |
****koniec modyfikacji
|<a class="naglowek" href="index.php?d=koszyk" style="text-decoration:none;"><span class="pogrubienie">{JEZYK_KOSZYK}{LICZBA_PRODUKTOW_W_KOSZYKU}</span></a>{DODATKOWE_DZIALY_GORNE}</div></td><td width="30%"><div class="komorka-menu-gorne-menu-margines" align="right" style="{STYLE_GORNE_PRAWE}">{ODNOSNIKI_REJESTRACJA_LOGOWANIE_KONTO}</div></td></tr></table></td></tr></table>
Ja wiem, element {JEZYK_PRZECHOWALNIA} jest niedostepny w bazie szablonu, być go nie powinno. Ale jak go usunąłem ( została tylko {ilość w przechowalni} )to nie pomogło, a zaczął pojawiać się komunikat że przechowalnia jest dostępna tylko dla zarejestrowanych klientów.
Co jeszcze trzeba pozmieniać aby przechowalnia była dostępna z menu górnego ?
- Autor tematu
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
- Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
<a class="menu-gorne-linki" href="index.php?d=przechowalnia">Przechowalnia ({LICZBA_PRODUKTOW_W_PRZECHOWALNI})</a>
a propo co-cook to zrób jeszcze ilość produktów w koszyku oraz dodaj informację że produkt został dodany do koszyka bo nie ma
juz wszystko jest thx
nie wiem czy jest w szablonie graficznym (dawno nie zaglądałem) możliwość konfigurowania kodu tej informacji "produkt dodany do koszyka", jeżeli jest to możesz zrobić jakoś bardziej widoczną tą informację np w jakiejś obwódce np border="4" i w kolorze czerwonym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość