alternatywa na KQSProjekt
Re: alternatywa na KQSProjekt
Witka!
też się bałem i wygląda to tak kopie bazy danych dostajesz kiedy chcesz, zdjęcia tak samo - wszystko oprócz softu. A soft mi nie potrzebny bo i tak się na tym nie znam
Po drugie po co by się mieli zwijać jak włożyli tyle pracy i siana w tak zajefajny system. Dla mnie RedCart to kozak na maxa
Adyjos KQS
Rulles
Daro
Ostatnio edytowano dzisiaj, Wt 21:41 przez junki, łącznie edytowano 1 raz
Powód: UWAGA użytkownik z dużym prawdopodobieństwem jest związany z oprogramowaniem RedCart
też się bałem i wygląda to tak kopie bazy danych dostajesz kiedy chcesz, zdjęcia tak samo - wszystko oprócz softu. A soft mi nie potrzebny bo i tak się na tym nie znam
Adyjos KQS
Rulles
Daro
Ostatnio edytowano dzisiaj, Wt 21:41 przez junki, łącznie edytowano 1 raz
Powód: UWAGA użytkownik z dużym prawdopodobieństwem jest związany z oprogramowaniem RedCart
Ostatnio edytowano 2008 lis 25, Wt 21:41 przez junki, łącznie edytowano 1 raz
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
dariush78 napisał(a):Witka!
też się bałem i wygląda to tak kopie bazy danych dostajesz kiedy chcesz, zdjęcia tak samo - wszystko oprócz softu. A soft mi nie potrzebny bo i tak się na tym nie znamPo drugie po co by się mieli zwijać jak włożyli tyle pracy i siana w tak zajefajny system. Dla mnie RedCart to kozak na maxa
![]()
Adyjos KQS![]()
Rulles
Daro
No offence, ale jakoś NMSP... swego czasu na pewne pytanie dotyczące RedCarta odpisała mi osoba podpisująca się jako Dariusz J. Pytanie czy to zbieg okoliczności, że jedna osoba chwali to oprogramowanie (sądząc po nicku samym imieniem) czy mamy tu jakąś kryptoreklamę ?! Jeśli tak to bardzo nieładnie...
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się - tutaj na samym dole uzytkownik o tym samym loginie zachwala redcart i wspomina co nieco o KQS
-
Lesiu
no to mamy ładnego spamera (prawdę mówiąc też miałem taki plan reklamować podstępnie mój sklep na forach)
to jakaś bzdura !!! Nikogo nie reklamuje !! Chciałem pomóc i podłączyć się do wątku a tu bach - kryptoreklama ! Przecież ja tego wątku nie zakładałem.
Widze ze niezle wszystkim zryło beret od tej inwigilacji KQS, sledztwa, dochodzenia itd. Każdy jest teraz podejrzany, wszyscy są szpiegiem albo konkurencją !! Pieknie jak za rzadow PiSu. Najlepiej skasujcie wszystkich userow z tego forum niech zostana tylko admin i mody i nawzajem sie szpieguja. Ja osobiscie nie zamierzam wiecej tutaj zagladac - spamerem juz zostalem jeszcze tylko zlodziejem prosze mnie nazwac i bedzie komplet !
Daro nie J. tylk S. :/
Widze ze niezle wszystkim zryło beret od tej inwigilacji KQS, sledztwa, dochodzenia itd. Każdy jest teraz podejrzany, wszyscy są szpiegiem albo konkurencją !! Pieknie jak za rzadow PiSu. Najlepiej skasujcie wszystkich userow z tego forum niech zostana tylko admin i mody i nawzajem sie szpieguja. Ja osobiscie nie zamierzam wiecej tutaj zagladac - spamerem juz zostalem jeszcze tylko zlodziejem prosze mnie nazwac i bedzie komplet !
dariush78 napisał(a):to jakaś bzdura !!! Nikogo nie reklamuje !! Chciałem pomóc i podłączyć się do wątku a tu bach - kryptoreklama ! Przecież ja tego wątku nie zakładałem.
Zluzuj poślady, bo napiąłeś się jak jakieś dziecko neo. Jeśli to nie Ty to przepraszam, ale jeśli byłbyś adminem RedCarta to zwyczajna uczciwość nakazywałaby ten fakt ujawnić i swoimi postami przekonać nas do RC.
dariush78 napisał(a):to jakaś bzdura !!! Nikogo nie reklamuje !! Chciałem pomóc i podłączyć się do wątku a tu bach - kryptoreklama ! Przecież ja tego wątku nie zakładałem.
a czego się spodziewałeś ?
nie podajesz adresu swojego sklepu, twój e-mail jest z darmowych skrzynek @. Nie można cię w żaden sposób zidentyfikować, opisujesz na różnych forach jaki do RedCart jest OK a kqs zły.
Jeżeli nie jesteś związany z RedCart przedstaw się i podaj dane po których przynajmniej w niewielkim stopniu będzie można cię zidentyfikować.
Junki, juz bez przesady z tymi danymi i identyfikacja, bo troche to przypomina domaganie sie podania swoich danych przez autora KQS.
-
Lesiu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości