ginace ceny

Wszystko na temat instalacji oprogramowania KQS.store oraz aktualizacji skryptu do najnowszej wersji. Dowiesz się także co nowego pojawiło się w sklepie KQS oraz znajdziesz pełną listę zmian które weszły w nowej wersji.

Re: ginace ceny

przez Borat » 2008 sie 31, N 12:09

Problem tego typu istniał dla starszych wersji skryptu i pojawił się przy przechodzeniu hostingów na php 5.
W najnowszych wersjach tego nie było.

Stąd moje pytanie w poprzednim poście.

B.

Ps. Rozwiązaniem jest prawdopodobnie aktualizacja sklepu :)

Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

przez Richel » 2008 wrz 02, Wt 09:18

Mam ten sam problem. Na pytanie czym to jest spowodowane Boss odpisał: "brakiem aktualizacji oprogramwoania"
No i klops... Chyba bede musial zapłacić za update, zeby wyjść z tej sytuacji :(

przez leborw » 2008 wrz 02, Wt 20:52

Witam.
Czy ktoś już sobie poradził z tym problemem?
Jeśli tak to czy może podać rozwiązanie.
Pozdrawiam
leborw

przez topbi » 2008 wrz 04, Cz 16:15

Rozwiązanie jest proste :) Mimo że na hostinu pojawiło się PHP5 to na 99,9% PHP4 jest nadal aktywne.
Support home.pl oczywiście odesłał mnie do autora skryptu ale.... u mnie zadziałało PHP4 :lol:

przez zsedc » 2008 wrz 04, Cz 22:38

na pewno trzeba zainstalować najnowszą wersję skryptu KQS, już to przerabialiśmy na tym forum:)

przez topbi » 2008 wrz 05, Pt 10:16

Zapewne nowa wersja ma to poprawione, ale przejście na nowa wersję zajmuje duzo czasu, trzeba po raz kolejny dopisywac własne fragmenty kodu (tak jest w moim wypadku). Strona na której nie pokazują się ceny (żeby było śmieszniej tylko niektóre) traci renomę - przy dużej ilości odwiedzających nie każdy może sobie na to pozwolić. A uzycie PHP4 znajmuje 30sek.

przez Roszondas » 2008 wrz 06, So 13:21

W jaki sposób uruchomić php4 ?
Roszondas

przez jetun1 » 2008 paź 02, Cz 00:42

Witam
Od pewnego czasu mam ten sam problem nie wyświetlają mi się ceny w sklepie Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się Po zalogowaniu się w adminie sklepu w zakładce "Produkty" ceny są widoczne? Nie mogę doszukać się przyczyny? Mam prawie najstarszą wersję oprogramowania KQS.store v1.19 zainstalowaną w Marcu 2006 od tamtej pory nigdy nie otrzymałem żadnej aktualizacji sklepu!!! Niestety Pan i Władca Krzysztof nie wywiązuje się z umowy! Jak wszyscy wiedzą ciężko się z nim dogadać w każdym bądź razie mi się nie udało. Ale nie o tym chciałem pisać bo to długa historia wiec jak ktoś ma pomysł jak naprawić usterkę to proszę o e-mail jetun1@gmail.com lub na forum. Dziękuję jetun.

przez KQSProjekt » 2008 paź 02, Cz 08:53

Na własne życzenie znalazł się Pan w takiej sytuacji. Ja chętnie zacytuję naszą rozmowę.
KQSProjekt

Poprzednia stronaNastępna strona

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość