ginace ceny
Re: ginace ceny
Problem tego typu istniał dla starszych wersji skryptu i pojawił się przy przechodzeniu hostingów na php 5.
W najnowszych wersjach tego nie było.
Stąd moje pytanie w poprzednim poście.
B.
Ps. Rozwiązaniem jest prawdopodobnie aktualizacja sklepu
W najnowszych wersjach tego nie było.
Stąd moje pytanie w poprzednim poście.
B.
Ps. Rozwiązaniem jest prawdopodobnie aktualizacja sklepu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Mam ten sam problem. Na pytanie czym to jest spowodowane Boss odpisał: "brakiem aktualizacji oprogramwoania"
No i klops... Chyba bede musial zapłacić za update, zeby wyjść z tej sytuacji
No i klops... Chyba bede musial zapłacić za update, zeby wyjść z tej sytuacji
Witam.
Czy ktoś już sobie poradził z tym problemem?
Jeśli tak to czy może podać rozwiązanie.
Pozdrawiam
Czy ktoś już sobie poradził z tym problemem?
Jeśli tak to czy może podać rozwiązanie.
Pozdrawiam
-
leborw
Rozwiązanie jest proste
Mimo że na hostinu pojawiło się PHP5 to na 99,9% PHP4 jest nadal aktywne.
Support home.pl oczywiście odesłał mnie do autora skryptu ale.... u mnie zadziałało PHP4
Support home.pl oczywiście odesłał mnie do autora skryptu ale.... u mnie zadziałało PHP4
na pewno trzeba zainstalować najnowszą wersję skryptu KQS, już to przerabialiśmy na tym forum:)
Zapewne nowa wersja ma to poprawione, ale przejście na nowa wersję zajmuje duzo czasu, trzeba po raz kolejny dopisywac własne fragmenty kodu (tak jest w moim wypadku). Strona na której nie pokazują się ceny (żeby było śmieszniej tylko niektóre) traci renomę - przy dużej ilości odwiedzających nie każdy może sobie na to pozwolić. A uzycie PHP4 znajmuje 30sek.
Witam
Od pewnego czasu mam ten sam problem nie wyświetlają mi się ceny w sklepie Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się Po zalogowaniu się w adminie sklepu w zakładce "Produkty" ceny są widoczne? Nie mogę doszukać się przyczyny? Mam prawie najstarszą wersję oprogramowania KQS.store v1.19 zainstalowaną w Marcu 2006 od tamtej pory nigdy nie otrzymałem żadnej aktualizacji sklepu!!! Niestety Pan i Władca Krzysztof nie wywiązuje się z umowy! Jak wszyscy wiedzą ciężko się z nim dogadać w każdym bądź razie mi się nie udało. Ale nie o tym chciałem pisać bo to długa historia wiec jak ktoś ma pomysł jak naprawić usterkę to proszę o e-mail jetun1@gmail.com lub na forum. Dziękuję jetun.
Od pewnego czasu mam ten sam problem nie wyświetlają mi się ceny w sklepie Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się Po zalogowaniu się w adminie sklepu w zakładce "Produkty" ceny są widoczne? Nie mogę doszukać się przyczyny? Mam prawie najstarszą wersję oprogramowania KQS.store v1.19 zainstalowaną w Marcu 2006 od tamtej pory nigdy nie otrzymałem żadnej aktualizacji sklepu!!! Niestety Pan i Władca Krzysztof nie wywiązuje się z umowy! Jak wszyscy wiedzą ciężko się z nim dogadać w każdym bądź razie mi się nie udało. Ale nie o tym chciałem pisać bo to długa historia wiec jak ktoś ma pomysł jak naprawić usterkę to proszę o e-mail jetun1@gmail.com lub na forum. Dziękuję jetun.
Na własne życzenie znalazł się Pan w takiej sytuacji. Ja chętnie zacytuję naszą rozmowę.
-
KQSProjekt
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość