Błędy w KQS.store
Re: Błędy w KQS.store
Wystąpił błąd!
Nie odnazleziono określonych materiałów do edycji!
Podczas usunięcia zdjęcia z galerii (zdjęcie mimo tego zostaje usunięte ale nie mamy jak powrócić do galerii).
- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
[/quote]masz absolutną racje i ja nie akceptuje takiego zachowania i nie wdaje się w głupie dyskusje. jeżeli zgłasza się problem do twórcy oprogramowania a on to ignoruje lub w nie przyzwoity sposób komentuje to zrozumiała jest nasza flustracja ale to nie oznacza że sami mamy się zniżać do tego poziomu, przynajmniej ja nie zamierzam.
ja uważam że jeśli ma być już jakaś dyskusja z lub o panu Krzysztofie to jak usprawnić współpracę miedzy nim a nami.
[/quote]
Widzę, że nie tylko mnie przeszkadza coś takiego i całe szczęście. Po przekroczeniu pewnej granicy nie ma miejsca na dyskusję, bo zastępują ją epitety.
Nie jedno forum upadło, bo ludzie zaczęli się obrażać zamiast rozmawiać, a admini nie zareagowali w porę.
ja uważam że jeśli ma być już jakaś dyskusja z lub o panu Krzysztofie to jak usprawnić współpracę miedzy nim a nami.
[/quote]
Widzę, że nie tylko mnie przeszkadza coś takiego i całe szczęście. Po przekroczeniu pewnej granicy nie ma miejsca na dyskusję, bo zastępują ją epitety.
Nie jedno forum upadło, bo ludzie zaczęli się obrażać zamiast rozmawiać, a admini nie zareagowali w porę.
Oczywiście racja. Przyznaję się do błędu i przepraszm.
Forum ma służyć wymianie informacji, doświadczeń no i wzajemnej pomocy. Cieszy mnie fakt, że autor KQS - pan Krzysztof już jest obecny. Oczywiście liczę że czasami coś doradzi w przypadku problemów.
Pozdrawiam
Forum ma służyć wymianie informacji, doświadczeń no i wzajemnej pomocy. Cieszy mnie fakt, że autor KQS - pan Krzysztof już jest obecny. Oczywiście liczę że czasami coś doradzi w przypadku problemów.
Pozdrawiam
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Zmieniłem koszty wysyłki na 0 zł i zapisałem. Ponowne zapisanie kosztów wysyłki np 17 zł nie działa. Nie pojawiają się żadne błędy ale w zamówieniu koszty wysyłki są cały czas 0 zł.
- Moderator Witryny
u mnie również widać pola wyboru.
Sugeruję napisać oficjalnego @ z informacją do autora oraz dotrzymaniem terminu 7 dniu na poprawę oprogramowania.
Sugeruję napisać oficjalnego @ z informacją do autora oraz dotrzymaniem terminu 7 dniu na poprawę oprogramowania.
junki napisał(a):u mnie również widać pola wyboru.
Popieram
- Moderator Witryny
Aktualizacja przeglądarki do najnowszej wersji poprawia jej błędne działanie.
-
KQSProjekt
KQSProjekt napisał(a):Aktualizacja przeglądarki do najnowszej wersji poprawia jej błędne działanie.
Faktycznie działa.
- Moderator Witryny
KQSProjekt napisał(a):Aktualizacja przeglądarki do najnowszej wersji poprawia jej błędne działanie.
dziękujemy za odpowiedź.
Jednak z doświadczenia wiem iż większość użytkowników nie przeprowadza aktualizacji z powodu braku wiedzy i umiejętności:(
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości