Błędy w KQS.store

Wszystko na temat konfiguracji sklepu internetowego opartego o skrypt KQS.store

Re: Błędy w KQS.store

przez kulbi » 2008 lip 04, Pt 22:06

Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się

Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

przez grzejan » 2008 lip 04, Pt 22:31

szkoda że to nie jest zdjęcie zrobioone z bombowca przed nalotem... 8-)
Nie będę robił mu zdjęć... wolę nawet zwykłe zwierzęta zagrodowe, te z zakreconymi ogonkami np. - powód prosty... mają sympatyczniejsze ryje :lol:

PS
Przepraszam wymienione zwierzęta - podobieństwo jest przypadkowe.
Ostatnio edytowano 2008 lip 05, So 00:11 przez grzejan, łącznie edytowano 1 raz

przez totu24 » 2008 lip 04, Pt 23:03

nie wiem ale ja mam wrażenie ze teraz to już pojechaliście za ostro
kqs udostępnił w końcu nową wersje na + (własciwie to był jego obowiązek)
skasował forum na - (dlatego nie za bardzo mam ochotę tam się wypowiadać)
że jego wypowiedzi jakie są każdy wie na -
każdy wie że w tej cenie nie znajdzie niczego lepszego na +
kasuje wypowiedzi zbyt krytyczne na forum na - (no ale ja też nie przepuściłbym negatywnych opini o moim sklepie )
a każdemu kqs nie dogodzi, po prostu sklep jest na tyle dobry że już każdy z nas oczekiwał by takie rozwiązania które by były tylko dla danego sklepu
np :ja bym chciał aby: i bym pewnie wypisał kilkanaście rzeczy innych niż wy.
każdy z nas może sobie zrobić rachunek + / - i zobaczyć czy chce korzystać z oprogramowania sklepu kqs. To forum dobrze się zapowiada szczególnie może nas cieszyć swoboda wypowiedzi i że to co napiszemy nikt nie skasuje ale jeśli to forum ma się sprowadzać tylko przeciw kqsowi i wtej formie co powyżej to ja dziękuje.

przez grzejan » 2008 lip 05, So 00:08

Chyba sie niezrozumieliśmy - mój post na tamtym forum w żaden sposób nie był napastliwy - oferował poradę każdemu, kto szuka wiedzy na temat praw autorskich. Po umieszczeniu tej właśnie treści zostałem wyrzucony. Gdzie tu agresja wobec KQSa?
Działamy na tym oprogramowaniu bo je akceptujemy, zakupilismy po dokonanej ocenie. Nie mam zamiaru rezygnować z oprogramowania z tytułu zdania na temat autora - rozważam nawet zakup jeszcze jednej licencji. Temat pana cichociemnego niestety powraca nie z racji bicia piany - lecz z tytułu jego codziennych wypowiedzi na tym forum, czy zachowań nie mieszczących się w kategorii cywilizowanych norm. To że każdy wie jaki jest i jak się zachowuje, nie oznacza że trzeba cicho to akceptowąć.
To że udostępnił nową wersję - jest jedynie skutkiem jego poszerzającej się świadomości - segregacja klientów jest utrudnianiem dostępu do rynku - i w przypadku złożenia pozwu popartego zeznaniami kilkunastu świadków - prawdopodobmioe złożyłby zasądzony datek na skarby dziedzictwa narodowego.
Nie mam ochoty pisać o tym człowieku i jego anormalnych działaniach. Jestem tu, aby czarpać z wiedzy i doświadczenia użytkowników tego skryptu, gdyż niestety moja wiedza informatyczna jest mizerna.

noooo - ale się rozgadałem :roll:

przez radek170777 » 2008 lip 05, So 08:27

Ja rozumie frustracje, irytacje, wolność słowa, itp.

Ale proszę was zachowajcie umiar w swoich wypowiedziach.

Skoro już wszedłeś na temat zwierząt zagrodowych z zakręconymi ogonkami to mam takie powiedzonko (ulubione mojego taty) "Co za dużo to i świnia nie chce"

Więc jeśli macie coś do powiedzenia na temat p. Krzysztofa to proszę to wyrażać w sposób mniej wulgarny

przez marpit » 2008 lip 05, So 08:39

A ja bym miał propozycję aby trzymać się tematów a nie w każdym wypisujecie tylko jakie to macie problemy z KQS. O problemach wszyscy wiedzą więc albo one Wam odpowiadają albo zmieniacie oprogramowanie i wtedy będą inne problemy.
Całe te pozwy i zmiany oprogramowania to tylko sztuczne rozdmuchiwanie problemu ponieważ większość z Was prawdopodobnie i tak uważa że oprogramowanie KQS jest najlepsze.

Też trochę nie na temat się rozpisałem.
Moderator Witryny

Otrzymał podziękowań: 2 razy

przez junki » 2008 lip 05, So 08:43

Udzielam ustnego upomnienia, proszę o bardziej cywilizowane wypowiedzi. Forum nie ma określonego ściśle regulaminu i istnieje wolność słowa ale ma się mieścić w granicach zdrowego rozsądku.

każdy wie jakie oprogramowanie jest wg. mnie b. dobre.
każdy też wie jaki jest kontakt z autorem

Niestety nie da się mieć wszystkiego dobrego i taniego, osobiście byłbym za tym aby kontakt był lepszy nawet w przypadku abonamentu ale w zamian oczekiwałbym normalnych stosunków biznesowych - jak większość tutaj obecnych forumowiczów.

przez totu24 » 2008 lip 05, So 09:02

To że każdy wie jaki jest i jak się zachowuje, nie oznacza że trzeba cicho to akceptowąć.
masz absolutną racje i ja nie akceptuje takiego zachowania i nie wdaje się w głupie dyskusje. jeżeli zgłasza się problem do twórcy oprogramowania a on to ignoruje lub w nie przyzwoity sposób komentuje to zrozumiała jest nasza flustracja ale to nie oznacza że sami mamy się zniżać do tego poziomu, przynajmniej ja nie zamierzam.
ja uważam że jeśli ma być już jakaś dyskusja z lub o panu Krzysztofie to jak usprawnić współpracę miedzy nim a nami.

junki napisał(a):osobiście byłbym za tym aby kontakt był lepszy nawet w przypadku abonamentu ale w zamian oczekiwałbym normalnych stosunków biznesowych - jak większość tutaj obecnych forumowiczów.

i to jest moim zdaniem priorytet i cel w 100% popieram

przez grzejan » 2008 lip 05, So 09:13

No cóż - upomnienie przyjałem.

Poprzednia stronaNastępna strona

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości