tytułem wstępu...
|Strona 1 z 1
tytułem wstępu...
Witam
Dział powstał z inicjatywy Pana Krzysztofa Szmeltera autora oprogramowania kqs.store
Użytkowników proponujących zmiany w oprogramowaniu proszę o krótkie uzasadnienie proponowanych ulepszeń. Wszelkie dyskusje mijające się z tematem działu będą usuwane.
pozdrawiam
Dział powstał z inicjatywy Pana Krzysztofa Szmeltera autora oprogramowania kqs.store
Użytkowników proponujących zmiany w oprogramowaniu proszę o krótkie uzasadnienie proponowanych ulepszeń. Wszelkie dyskusje mijające się z tematem działu będą usuwane.
pozdrawiam
Re: tytułem wstępu...
junki napisał(a):Witam
pozdrawiam
Czy jest mozliwe aby przynajmniej raz na tydzień Pan Krzysztof odpisał na Nasze propozycje np czy planuje je wdrozyc , a jak tak to np kiedy..Pozdrawiam.
ZooSklep napisał(a):Czy jest mozliwe aby przynajmniej raz na tydzień Pan Krzysztof odpisał na Nasze propozycje np czy planuje je wdrozyc , a jak tak to np kiedy..Pozdrawiam.
Właśnie najlepiej by było gdy ktoś wysówa propozycje zmiany uzasadnia ją, inni użytkownicy wypowiadają się jak oni widzą daną zmianę (potrzebna nie potrzebna może inne podejście)
a Pan Krzysztof określa się możliwe nie możliwe, moze jakieś inne rozwiązanie które by było wystarczające i ewentualnie w jakim czasie.
Proponuje żeby zamiast propozycji wprowadzac poprawki (np. dot. wykorzystania jednego kodu kilka razy)
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość