tytułem wstępu...

Dział w którym możemy proponować zmiany w programie KQS.store.

Zgłoszenie propozycji zmiany w programie, nie jest jednoznaczne, z przyjęciem jej do realizacji przez producenta oprogramowania. Autor programu w miarę swoich możliwości, będzie zapoznawał się ze zgłaszanymi sugestiami zmian. Zmiany proponowane w tym dziale, w miarę możliwości będą realizowane przez autora programu.

tytułem wstępu...

przez junki » 2008 lip 24, Cz 08:48

Witam

Dział powstał z inicjatywy Pana Krzysztofa Szmeltera autora oprogramowania kqs.store

Użytkowników proponujących zmiany w oprogramowaniu proszę o krótkie uzasadnienie proponowanych ulepszeń. Wszelkie dyskusje mijające się z tematem działu będą usuwane.

pozdrawiam

Autor tematu
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: tytułem wstępu...

przez ZooSklep » 2008 lip 26, So 13:20

junki napisał(a):Witam

Dział powstał z inicjatywy Pana Krzysztofa Szmeltera autora oprogramowania kqs.store

Użytkowników proponujących zmiany w oprogramowaniu proszę o krótkie uzasadnienie proponowanych ulepszeń. Wszelkie dyskusje mijające się z tematem działu będą usuwane.

pozdrawiam

Czy jest mozliwe aby przynajmniej raz na tydzień Pan Krzysztof odpisał na Nasze propozycje np czy planuje je wdrozyc , a jak tak to np kiedy..Pozdrawiam.

przez totu24 » 2008 lip 26, So 15:44

ZooSklep napisał(a):Czy jest mozliwe aby przynajmniej raz na tydzień Pan Krzysztof odpisał na Nasze propozycje np czy planuje je wdrozyc , a jak tak to np kiedy..Pozdrawiam.

Właśnie najlepiej by było gdy ktoś wysówa propozycje zmiany uzasadnia ją, inni użytkownicy wypowiadają się jak oni widzą daną zmianę (potrzebna nie potrzebna może inne podejście)
a Pan Krzysztof określa się możliwe nie możliwe, moze jakieś inne rozwiązanie które by było wystarczające i ewentualnie w jakim czasie.

przez wa51ol » 2012 sie 28, Wt 20:14

Proponuje żeby zamiast propozycji wprowadzac poprawki (np. dot. wykorzystania jednego kodu kilka razy)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość