sprzedaz skelpu a baza danych klientow
|Strona 1 z 1
sprzedaz skelpu a baza danych klientow
cześć
Mam pytanie, czy orientujecie się jak to jest z bazą danych przy sprzedaży sklepu internetowego?
Chodzi o to, żeby to zrobić tak, aby nikt nie mógł się przyczepić ani do sprzedającego, ani kupującego sklep internetowy z bazą danych.
Mam pytanie, czy orientujecie się jak to jest z bazą danych przy sprzedaży sklepu internetowego?
Chodzi o to, żeby to zrobić tak, aby nikt nie mógł się przyczepić ani do sprzedającego, ani kupującego sklep internetowy z bazą danych.
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: sprzedaz skelpu a baza danych klientow
mich napisał(a):cześć
baze produktow mozesz sprzedac ale baze klientow ( jesli klienci nie wyrazili na to zgody ) to raczej nie sprzedasz. Tak mi sie wydaje
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
no właśnie chyba można, tylko nie wiem jak dokładnie. Dajmy na to ostatnio Plus zmieniał właściciela, a klienci nie musieli na to wyrażać zgody, zresztą cała masa firm przechodzi z rak do rąk, a często klienci tego nie wiedzą i nie odczuwają.
Już to zresztą kiedyś robiłem, jednakże dawno temu i nie pamiętam szczegółów.
Już to zresztą kiedyś robiłem, jednakże dawno temu i nie pamiętam szczegółów.
- Autor tematu
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
ale plus sprzedał z bazą aktualnych klientów z aktywnymi umowami, a ty chcesz sprzedać bazę twoich byłych klientów, gdzie nie jest wymagane przetworzenie danych pozyskanych.
nie sprzedaj bazy tylko czas jaki poświęciłeś na jej stworzenie
nie sprzedaj bazy tylko czas jaki poświęciłeś na jej stworzenie
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości