Nowa wersja 3.6
Re: Nowa wersja 3.6
raczekm napisał(a): Tak samo jak zresztą modyfikację koszyka.
A na czym ta modyfikacja z Twojej strony polega?
A udało się komuś uruchomić paczkomaty w formach przesyłki. Chodzi mi o ustawienie rozmiarów produktów A B C
InPost Paczkomaty 24/7
Aktywacja usługi
Rozmiar A
Rozmiar B
Rozmiar C
Ubezpieczenie
w produkcie
Gabaryt wysokość [cm] 5
Gabaryt szerokość [cm] 10
Gabaryt długość [cm] 105
A więc w A B C ten produkt się nie powinien pojawić z uwagi na dł a obecnie tylko waga ogranicza to by się nie pojawił.
InPost Paczkomaty 24/7
Aktywacja usługi
Rozmiar A
Rozmiar B
Rozmiar C
Ubezpieczenie
w produkcie
Gabaryt wysokość [cm] 5
Gabaryt szerokość [cm] 10
Gabaryt długość [cm] 105
A więc w A B C ten produkt się nie powinien pojawić z uwagi na dł a obecnie tylko waga ogranicza to by się nie pojawił.
- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Działa wam moduł 'poleć produkt znajomemu'?
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Po aktualizacji w szczegółach spisu zamówień znikło pomarańczowe zabarwienie poprzednio wskazujące na dokonaną do danego zamówienia notatkę, ponadto nie wyświetla się dymek z treścią " Dopisana notatka DD-MM-RRRR, HH:MM ". Nie jest to jakiś wielki problem, ale w przypadku płatności za pobraniem dość szybko można identyfikować wpłaty po wprowadzonych numerach dowodów księgowych.
Czy działa u was formularz "Poleć produkt znajomemu"?
redvan napisał(a):z tego co słyszę to niektóre sklepy po aktualizacji mają jakiś dziwny błąd przy dodawaniu produktów lub zdjęć do produktów ( wyskakuje info że nie można dodać produktu ) - bardzo dziwna przypadłość którą spotkałem także przy wersjach do 3.5
Redvan, mam ten problem po ostatniej aktualizacji (nie można dodać nowego produktu), wiesz może jak to naprawić?
husky napisał(a):redvan napisał(a):z tego co słyszę to niektóre sklepy po aktualizacji mają jakiś dziwny błąd przy dodawaniu produktów lub zdjęć do produktów ( wyskakuje info że nie można dodać produktu ) - bardzo dziwna przypadłość którą spotkałem także przy wersjach do 3.5
Redvan, mam ten problem po ostatniej aktualizacji (nie można dodać nowego produktu), wiesz może jak to naprawić?
nie mam pojęcia. Ja to robie najszybciej instalujac nowy sklep i przenosze baze danych ( ale tylko tabele z zamowieniami, klientami, produktami itp )
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
husky napisał(a):redvan napisał(a):z tego co słyszę to niektóre sklepy po aktualizacji mają jakiś dziwny błąd przy dodawaniu produktów lub zdjęć do produktów ( wyskakuje info że nie można dodać produktu ) - bardzo dziwna przypadłość którą spotkałem także przy wersjach do 3.5
U mnie to samo.
- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
a kopiowanie produktów wam działa?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości