Nowa wersja 3.6
Re: Nowa wersja 3.6
U mnie działa kopiowanie, jak i dodawanie produktu, serwer home.pl
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 razy
U mnie kopiowanie działa, dodawanie nowego produktu - nie działa, pisałem w tej sprawie do kqs i narazie cisza. Serwer mam w netart.
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
~husky ... miałem ten sam problem ... pobierz jeszcze raz UPDATE z ftp KQS i wrzuć jeszcze raz aktualizację na serwer i odpal update.php ... czyli wykonaj jeszcze raz aktualizację 
-

- Otrzymał podziękowań: 10 razy
Witajcie,
Nie działa mi w wersji 3.6 (pobrany dziś o 22) import i export z CSV - dokładnie chodzi o zdjęcia. Sklep ani ich nie pokazuje (nazwy obrazu pliku) w kolumnie AE ani nie importuje pliku o nazwie z galerie_upload.
W poprzedniej wersji działało na bank (też się upominałem
) czyżbym tylko ja się bawił z plikami??
Wszyscy już bezpośrednio do bazy dodajecie
Nie działa mi w wersji 3.6 (pobrany dziś o 22) import i export z CSV - dokładnie chodzi o zdjęcia. Sklep ani ich nie pokazuje (nazwy obrazu pliku) w kolumnie AE ani nie importuje pliku o nazwie z galerie_upload.
W poprzedniej wersji działało na bank (też się upominałem
Wszyscy już bezpośrednio do bazy dodajecie
a tak BTW testował ktoś już PayByNet w 3.6 - bo chyba warto się do nich przerzucić??
Edycja produktu i usunięcie głównego zdjęcia powoduje, że w liście produktów (panel admin) nie ma żadnego zdjęcia, trzeba ponownie edytować i ustawić główne zdjęcie.
matteoo napisał(a):a tak BTW testował ktoś już PayByNet w 3.6 - bo chyba warto się do nich przerzucić??
Tak ja mam podpisaną umowę z PayByNet, ale nie działa, z PyByNet mieli kontaktować się w tej sprawie z twórcą oprogramowania, ponownie pobrałem pliki aktualizacyjne i widzę że coś w tej sprawie kombinowano bo (dodano do wyboru tryb testowy, produkcyjny - ale w niczym to nie pomogło nadal wywala błąd przy próbie płatności "Bład kontroli transakcji - dane adresowe sklepu są nieprawidłowe - błędna ilość parametrów"
- Podziękował : 3 razy
Witam, na stronie produktu, w opisie, przy tworzeniu tabelki pojawia się błąd (sprawdzałam również w sklepie testowym na stronie KQS), tabelkę można wstawić lecz nie można wypełnić tłem komórki, tło pojawia się tylko pod literami. W poprzedniej wersji był ten sam problem. Czy ktoś miała podobny problem?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
U mnie nie działa wyszukiwarka produktów.
- Podziękował : 3 razy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość