Wersja 3.5
Re: Wersja 3.5
tofif napisał(a):nie wiem w czy wy ciągle macie problemy- miniaturki działają, data też, a to zapętlenie to już nie wiem w ogóle o co biega
No działają a jak dodasz nowy produkt i dodasz zdjęcie to też?
- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
O proszę, niektóre sklepy przestały działać, ponieważ szef ciach zdecydował o nielegalnym zablokowaniu licencji. Jaka szkoda.
PS. Jeśli komuś wydaje się, że ustalając kwotę sprzedaży produktu (nieważne jak bardzo słaby by był) na 1 PLN mniej niż kwota będąca granicą niskiej szkodliwości czynu według polskiego prawa, następnie łamiąc prawo, po czym licząc na uniknięcie odpowiedzialności to grubo się myli.
PS. Jeśli komuś wydaje się, że ustalając kwotę sprzedaży produktu (nieważne jak bardzo słaby by był) na 1 PLN mniej niż kwota będąca granicą niskiej szkodliwości czynu według polskiego prawa, następnie łamiąc prawo, po czym licząc na uniknięcie odpowiedzialności to grubo się myli.
Ostatnio edytowano 2012 lut 22, Śr 08:49 przez junki, łącznie edytowano 2 razy
Powód: Czy to aby nie prowokacja?
Powód: Czy to aby nie prowokacja?
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Miałem wersję 3.4 dobrze działającą. Zainstalowałem nową wersję 3.5 i u mnie wogóle nie da się uruchomić sklepu po wpisaniu adresu www. Dwukrotnie instalowałem wszystko dla pewności i sprawdzałem. Pojawia się komunikat:
Ta strona internetowa zawiera pętlę przekierowań - Błąd 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS): Zbyt wiele przekierowań. ///
Czy może ktoś wie w czym problem?
A masz zrobione przekierowanie w.htacces na ssl ? bo widzę, że w nowej wersji zostało już dodane
Klarsan napisał(a):O proszę, niektóre sklepy przestały działać, ponieważ szef Szmelcer zdecydował o nielegalnym zablokowaniu licencji. Jaka szkoda.
Mówisz to na jakiejś podstawie, czy tylko masz taką spiskową teorię świata?
marpit napisał(a):tofif napisał(a):nie wiem w czy wy ciągle macie problemy- miniaturki działają, data też, a to zapętlenie to już nie wiem w ogóle o co biega
No działają a jak dodasz nowy produkt i dodasz zdjęcie to też?
No wczoraj dodałem 20 produktów i wszystko działa
HCCPL napisał(a):Miałem wersję 3.4 dobrze działającą. Zainstalowałem nową wersję 3.5 i u mnie wogóle nie da się uruchomić sklepu po wpisaniu adresu www. Dwukrotnie instalowałem wszystko dla pewności i sprawdzałem. Pojawia się komunikat:
Ta strona internetowa zawiera pętlę przekierowań - Błąd 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS): Zbyt wiele przekierowań. ///
a o ktory sklep ci chodzi ? bo ten hcc dziala
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
redvan napisał(a):HCCPL napisał(a):Miałem wersję 3.4 dobrze działającą. Zainstalowałem nową wersję 3.5 i u mnie wogóle nie da się uruchomić sklepu po wpisaniu adresu www. Dwukrotnie instalowałem wszystko dla pewności i sprawdzałem. Pojawia się komunikat:
-Tak chodzi o hcc.pl , działa bo wróciłem do wersji 3.4 --- a na 3.5 wyskakuje błąd opisany wyżej.
joee napisał(a):Miałem wersję 3.4 dobrze działającą. Zainstalowałem nową wersję 3.5 i u mnie wogóle nie da się uruchomić sklepu po wpisaniu adresu www. Dwukrotnie instalowałem wszystko dla pewności i sprawdzałem. Pojawia się komunikat:
A masz zrobione przekierowanie w.htacces na ssl ? bo widzę, że w nowej wersji zostało już dodane
hmmm, za bardzo nie wiem jak sprawdzić to - zrobić
HCCPL napisał(a):joee napisał(a):Miałem wersję 3.4 dobrze działającą. Zainstalowałem nową wersję 3.5 i u mnie wogóle nie da się uruchomić sklepu po wpisaniu adresu www. Dwukrotnie instalowałem wszystko dla pewności i sprawdzałem. Pojawia się komunikat:
hmmm, za bardzo nie wiem jak sprawdzić to - zrobić
zamien plik .htaccess na ten co jest w KQS i zobacz czy bedzie dzialac . Lub wklej tutaj zawartosc pliku .htaccess zebysmy zobaczyli czy tam czegos nie ma.
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości