[1.30] paczkomaty.pl do poprawy

Błędy w oprogramowaniu KQS.store. Autor oprogramowania będzie zapoznawał się ze zgłoszonymi w tym dziale błędami i w przypadku ich potwierdzenia, w miarę swoich możliwości będzie reagował na nie.

W temacie ze zgłaszanym błędem, proszę zaznaczyć której wersji programu on dotyczy. W przypadku, gdyby błąd dotyczył nie ostatniej wersji programu, proszę wcześniej sprawdzić, czy błąd nie został już poprawiony w aktualnej wersji oprogramowania

Re: [1.30] paczkomaty.pl do poprawy

przez forni » 2010 kwi 15, Cz 11:16

Skoro tak to rzeczywiście pozostaje już tylko serwer do sprawdzenia. U mnie sklep stoi na home.pl i wszystko działa.

Autor tematu
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

przez mwelner » 2010 kwi 15, Cz 16:19

Witajcie

Jesli możecie przekażcie mi prosze gdzie hostujecie swoje sklepy.
Fajnie jesli moglibysce przeslac mi wynik polecenia phpinfo();
Postaramy sie pomoc

Pozdrawiam
Marcin Welner
InPost
mwelner

przez HCCPL » 2011 wrz 30, Pt 12:54

Jak widzę po datach minęło sporo czasu z tym tematem i nadal nie ma konkretnej odpowiedzi, a ja właśnie uruchomiłem usługę paczkomaty - inpost i podobnie nie działa, pojawia się wybór opcji paczkomaty ale potem nie pojawiają się lokalizacje paczkomatów poprawnie skonfigurowane na serwerze inpost, mam wersję sklepu kqs 1,34. Proszę o pomoc. Napewno czegoś brakuje na moim serwerze lub coś jest źle ustawione ... ?

przez darek » 2011 gru 16, Pt 01:03

Witam.
Powiedźcie co jest u mnie nie tak, bo kombinuję i kombinuję i nic nie mogę wymyślić. Po wybraniu przez klienta paczkomatu i wpisaniu swojego e-mail i adresu za każdym razem wychodzi informacja "Wybierz lokalizację paczkomatu, z którego odbierzesz przesyłkę", a przecież nie ma nigdzie możliwości wyboru paczkomatu. Dodam, że mam wersję 3.4 i swoje dane do logowania w paczkomatach wpisałem w adminie.
Co mam zrobić, aby było OK.

przez tofif » 2011 gru 16, Pt 09:34

a kiedy ostatnio aktualizowaliście sklep ?

Podziękował : 1 razy
Otrzymał podziękowań: 4 razy

przez darek » 2011 gru 16, Pt 09:45

w połowie października

przez tofif » 2011 gru 16, Pt 09:48

to proponuje pobrac aktualizacje i zaktualizowac sklep moze blad jest naprawiony, autor robi co jakis czas nowe aktualizacje o czym poinformowal kiedys wiec trzeba sobie co jakis czas aktualizowac sklep

Podziękował : 1 razy
Otrzymał podziękowań: 4 razy

przez darek » 2011 gru 21, Śr 14:19

Już wszystko wiem. Żadne aktualizacje, bo przy nowszych wersjach nic nie dają. Rozmawiałem z programistą Inpostu i okazało się, że dość często tego przyczyną jest złe ustawienie serwera, co u mnie się sprawdziło. Dla zainteresowanych przekazuję, że na serwerze musi być włączone coś takiego: ALLOW_URL_FOPEN. Wtedy prawidłowo działa wtyczka API paczkomatów i pobiera wybrany przy rejestracji paczkomat. Pozdrawiam

Poprzednia strona

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości