[1.30] paczkomaty.pl do poprawy
Re: [1.30] paczkomaty.pl do poprawy
Skoro tak to rzeczywiście pozostaje już tylko serwer do sprawdzenia. U mnie sklep stoi na home.pl i wszystko działa.
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Witajcie
Jesli możecie przekażcie mi prosze gdzie hostujecie swoje sklepy.
Fajnie jesli moglibysce przeslac mi wynik polecenia phpinfo();
Postaramy sie pomoc
Pozdrawiam
Marcin Welner
InPost
Jesli możecie przekażcie mi prosze gdzie hostujecie swoje sklepy.
Fajnie jesli moglibysce przeslac mi wynik polecenia phpinfo();
Postaramy sie pomoc
Pozdrawiam
Marcin Welner
InPost
-
mwelner
Jak widzę po datach minęło sporo czasu z tym tematem i nadal nie ma konkretnej odpowiedzi, a ja właśnie uruchomiłem usługę paczkomaty - inpost i podobnie nie działa, pojawia się wybór opcji paczkomaty ale potem nie pojawiają się lokalizacje paczkomatów poprawnie skonfigurowane na serwerze inpost, mam wersję sklepu kqs 1,34. Proszę o pomoc. Napewno czegoś brakuje na moim serwerze lub coś jest źle ustawione ... ?
Witam.
Powiedźcie co jest u mnie nie tak, bo kombinuję i kombinuję i nic nie mogę wymyślić. Po wybraniu przez klienta paczkomatu i wpisaniu swojego e-mail i adresu za każdym razem wychodzi informacja "Wybierz lokalizację paczkomatu, z którego odbierzesz przesyłkę", a przecież nie ma nigdzie możliwości wyboru paczkomatu. Dodam, że mam wersję 3.4 i swoje dane do logowania w paczkomatach wpisałem w adminie.
Co mam zrobić, aby było OK.
Powiedźcie co jest u mnie nie tak, bo kombinuję i kombinuję i nic nie mogę wymyślić. Po wybraniu przez klienta paczkomatu i wpisaniu swojego e-mail i adresu za każdym razem wychodzi informacja "Wybierz lokalizację paczkomatu, z którego odbierzesz przesyłkę", a przecież nie ma nigdzie możliwości wyboru paczkomatu. Dodam, że mam wersję 3.4 i swoje dane do logowania w paczkomatach wpisałem w adminie.
Co mam zrobić, aby było OK.
a kiedy ostatnio aktualizowaliście sklep ?
w połowie października
to proponuje pobrac aktualizacje i zaktualizowac sklep moze blad jest naprawiony, autor robi co jakis czas nowe aktualizacje o czym poinformowal kiedys wiec trzeba sobie co jakis czas aktualizowac sklep
Już wszystko wiem. Żadne aktualizacje, bo przy nowszych wersjach nic nie dają. Rozmawiałem z programistą Inpostu i okazało się, że dość często tego przyczyną jest złe ustawienie serwera, co u mnie się sprawdziło. Dla zainteresowanych przekazuję, że na serwerze musi być włączone coś takiego: ALLOW_URL_FOPEN. Wtedy prawidłowo działa wtyczka API paczkomatów i pobiera wybrany przy rejestracji paczkomat. Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość