Aktualizacja do wersji 3.4
Re: Aktualizacja do wersji 3.4
KrzysztofSzmelter napisał(a):Klarsan = Lesiu
KQS = shit?
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
~Klarsan ... żałowe jest twoje zachowanie ... wprowadź trochę konstruktywnych myśli ... zachęć ludzi do oprogramowania które wspierasz a nie gównem się przerzucasz ... nie podoba Ci sie działanie K. Szmeltera ? to pokaż że można inaczej / pozytywnie bo jak dla mnie to niczego sensownego do rozmowy nie wnosisz - a jak jesteś taki "rozgarnięty" to napisz swój soft do sprzedaży (tylko free albo tani jakiś
z otwartym kodem ) a chętnie go przetestuję i wytknę trochę błędów (podpowiem co jest do zmiany / poprawy).
Z tego co piszesz na forum to mam wrażenie że należysz do grona ludzi, którzy tylko siedzą i męczą innych, a sami nie zrobili nic sensownego (może się mylę ... jeśli tak to mnie popraw najlepiej z przykładem
).
Z tego co piszesz na forum to mam wrażenie że należysz do grona ludzi, którzy tylko siedzą i męczą innych, a sami nie zrobili nic sensownego (może się mylę ... jeśli tak to mnie popraw najlepiej z przykładem
-

- Otrzymał podziękowań: 10 razy
Areczek, jak widzisz, to nie ja zacząłem te dziwne porównania czy też znaki równości. Kontynuuję zabawę, którą rozpoczął szef tego forum, czyli Pan Szmelter. To coś w stylu "ogryzek, zgryzek..." czy "podaj dalej".
A wracając do do tematu softu do sprzedaży. Muszę Cię zmartwić, nie jestem programistą. Powiem więcej, bo może tego nie wiesz, bycie ogarniętym nie jest równe (oj, znów zabawa w porównania) byciu programistą. Nie udzielam się za bardzo na forach internetowych, stąd mój dorobek w wirtualnym świecie nie jest aż tak pokaźny, przykro mi. Zapewniam Cię jednak, że jeśli odważysz się przetestować, jak to określiłeś, oprogramowanie, które (przed słowem które stawiamy przecinek!) wspieram to być może sam pobawisz się w rozpoczętą już zabawę w porównania i użyjesz wówczas bardziej dosadnych słów w odniesieniu do obecnie używanego softu. Powiem więcej, będziesz mógł przenieść się za darmo na nową platformę. Tak, za darmo.
PS. Wiem czym grozi taka wypowiedź na tym forum.
A wracając do do tematu softu do sprzedaży. Muszę Cię zmartwić, nie jestem programistą. Powiem więcej, bo może tego nie wiesz, bycie ogarniętym nie jest równe (oj, znów zabawa w porównania) byciu programistą. Nie udzielam się za bardzo na forach internetowych, stąd mój dorobek w wirtualnym świecie nie jest aż tak pokaźny, przykro mi. Zapewniam Cię jednak, że jeśli odważysz się przetestować, jak to określiłeś, oprogramowanie, które (przed słowem które stawiamy przecinek!) wspieram to być może sam pobawisz się w rozpoczętą już zabawę w porównania i użyjesz wówczas bardziej dosadnych słów w odniesieniu do obecnie używanego softu. Powiem więcej, będziesz mógł przenieść się za darmo na nową platformę. Tak, za darmo.
PS. Wiem czym grozi taka wypowiedź na tym forum.
- Autor tematu
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
człowieku albo używasz i wyrażasz swoje opinie, albo co już zrobiłeś uważasz że to do niczego się nie nadaje więc nie używaj i nie zawracaj innym gitary.
...uznaniem autora za pretendenta to tytułu TROLA
Klarsan napisał(a):PS. Wiem czym grozi taka wypowiedź na tym forum.
...uznaniem autora za pretendenta to tytułu TROLA
w ogóle dyskusja nie na temat...czy możecie poczyścić zbędne komentarze ? lub oddzielić do osobnego wątku. Najlepiej stworzyć dział "Pyskówki" i niech tam się użala kto ma ochotę - przynajmniej w jednym miejscu będzie można się "wyrzygać" bo to co się teraz dzieje to śmietnik nie wnoszący nic do tematu.
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości