Gdzie sprawdzić jaką mam wersję sklepu?

Wszystko na temat instalacji oprogramowania KQS.store oraz aktualizacji skryptu do najnowszej wersji. Dowiesz się także co nowego pojawiło się w sklepie KQS oraz znajdziesz pełną listę zmian które weszły w nowej wersji.

Gdzie sprawdzić jaką mam wersję sklepu?

przez hogator » 2011 wrz 13, Wt 15:23

Witam!

Od długiego czasu nie uaktualniałam sklepu. Trochę się z tym zaniedbałam i chciałabym nadrobić zaległości. Ostatnie uaktualnienie miało miejsce gdzieś w marcu 2008 roku. Boję się wrzucić najnowszej wersji aby czegoś nie zepsuć.

Czy ktoś mógłby podpowiedzieć gdzie mogę sprawdzić numer ostatniego update'a? Czy wrzucenie najnowszego update'a po tak długim czasie grozi jakimiś nieoczekiwanymi komplikacjami?

Z góry dzięki za odpowiedź!
Pozdrawiam!
Agata

Autor tematu
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Gdzie sprawdzić jaką mam wersję sklepu?

przez MK0304 » 2011 wrz 13, Wt 16:35

Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się d r e s - t w o j e g o - s k l e p u/admin/
w tle powinno być widać takie jakby szare napisy KQS.store i numer wersji

Re: Gdzie sprawdzić jaką mam wersję sklepu?

przez hogator » 2011 wrz 13, Wt 16:55

Dzięki! Już sobie poradziłam z aktualizacją. Miałam taką starą wersję update'a, że nawet nie było tego napisu tylko paski ;-) Ale na pałę wrzuciliśmy update i jest ok chyba ;-) Teraz się te napisy wyświetlają pięknie :-)

Pozdrawiam!!!

Autor tematu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości