Gdzie sprawdzić jaką mam wersję sklepu?
|Strona 1 z 1
Gdzie sprawdzić jaką mam wersję sklepu?
Witam!
Od długiego czasu nie uaktualniałam sklepu. Trochę się z tym zaniedbałam i chciałabym nadrobić zaległości. Ostatnie uaktualnienie miało miejsce gdzieś w marcu 2008 roku. Boję się wrzucić najnowszej wersji aby czegoś nie zepsuć.
Czy ktoś mógłby podpowiedzieć gdzie mogę sprawdzić numer ostatniego update'a? Czy wrzucenie najnowszego update'a po tak długim czasie grozi jakimiś nieoczekiwanymi komplikacjami?
Z góry dzięki za odpowiedź!
Pozdrawiam!
Agata
Od długiego czasu nie uaktualniałam sklepu. Trochę się z tym zaniedbałam i chciałabym nadrobić zaległości. Ostatnie uaktualnienie miało miejsce gdzieś w marcu 2008 roku. Boję się wrzucić najnowszej wersji aby czegoś nie zepsuć.
Czy ktoś mógłby podpowiedzieć gdzie mogę sprawdzić numer ostatniego update'a? Czy wrzucenie najnowszego update'a po tak długim czasie grozi jakimiś nieoczekiwanymi komplikacjami?
Z góry dzięki za odpowiedź!
Pozdrawiam!
Agata
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Gdzie sprawdzić jaką mam wersję sklepu?
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się d r e s - t w o j e g o - s k l e p u/admin/
w tle powinno być widać takie jakby szare napisy KQS.store i numer wersji
w tle powinno być widać takie jakby szare napisy KQS.store i numer wersji
Re: Gdzie sprawdzić jaką mam wersję sklepu?
Dzięki! Już sobie poradziłam z aktualizacją. Miałam taką starą wersję update'a, że nawet nie było tego napisu tylko paski
Ale na pałę wrzuciliśmy update i jest ok chyba
Teraz się te napisy wyświetlają pięknie 
Pozdrawiam!!!
Pozdrawiam!!!
- Autor tematu
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość