Wersja 3.4

Wszystko na temat instalacji oprogramowania KQS.store oraz aktualizacji skryptu do najnowszej wersji. Dowiesz się także co nowego pojawiło się w sklepie KQS oraz znajdziesz pełną listę zmian które weszły w nowej wersji.

Re: Wersja 3.4

przez Smoke » 2011 sie 31, Śr 17:09

Ok z tym juz sobie poradziłem, teraz mam jeszcze jedno pytanie, zakładamy że towar jest oznaczony jako promocja, lecz aktualnie jest niedostępny w sklepie, czy jest możliwość aby do momentu uzupełnienia towaru nie wyświetlał on się na stronie głównej w dziale promocje bez kompletnego wyłączania widoczności tego towaru?

Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

przez kotwik » 2011 sie 31, Śr 17:38

niestety wylaczenie widocznosci na stronie glownej ci nie pomoze, na chwile obecna jedynym rozwiazaniem jest wylaczenie produktu.

przez marpit » 2012 lut 08, Śr 16:12

dodana możliwość automatycznego umieszczania znaku wodnego na dodawanych zdjęciach produktów (znak wodny jest umieszczany na zdjęciach tylko w momencie ich dodawania)

W jakim formacie musi być ten znak? Jeżeli mamy rożne rozmiary zdjęć to będzie to jakoś dodawane na środku?
Moderator Witryny

Otrzymał podziękowań: 2 razy

przez phumaksmet » 2012 lut 08, Śr 20:34

Znak wodny mam w formacie png, ścieżka /img/plik.png i działa, ustawia się sam w centrum zdjęcia.

przez kjanowalski » 2012 lut 15, Śr 16:07

Cześć. Wiecie coś na temat nowej struktury pliku xml ceneo? Ostatnio dostałem informacje od ceneo że mam na sklepie starą strukture pliku xml, a oni wymagają nową. Od kliku dni nie ma mojej oferty sklepu na ceneo. Próbuję wymusić informacje od producenta kqs a tu nic. Na 30 mejli dostałem tylko jedną odpowiedź że niebawem wyjdzie poprawka. Było to miesiąc temu. Do tej pory nie mam ma żadnego odezwu.
kjanowalski

przez rwesoly » 2012 lut 15, Śr 23:07

To ja z czymś innym
Nie dostałem od Autora serwisu informacji na temat aktualizacji oprogramowania od listopada 2010

Pan autor nie odpowiada na moje meile
nie odpisuje wogóle
Traktuje klientów jak zwykle

Czy moge dostac od kogos link do aktualizacji oprogramowania
tlewanda@interia.pl
rwesoly

przez pbas » 2012 lut 18, So 18:09

rwesoly napisał(a):To ja z czymś innym
Nie dostałem od Autora serwisu informacji na temat aktualizacji oprogramowania od listopada 2010

Pan autor nie odpowiada na moje meile
nie odpisuje wogóle
Traktuje klientów jak zwykle

Czy moge dostac od kogos link do aktualizacji oprogramowania
tlewanda@interia.pl

Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Moderator Witryny

Otrzymał podziękowań: 5 razy

Poprzednia strona

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość