Wersja 3.4
Re: Wersja 3.4
ZooSklep napisał(a):Panowie.. zrobilem aktualizacje. zaznaczylem " ptaszki " w administracji zeby uaktywnic program lojalnosciowy i nie moge sie teraz zalogowac.;( . Mam bialy ekran z " zaloguj sie " i .. nie moge nic zrobic. Napiszcie mi co mam zrobic.. PILNE !!
Odpal jeszcze raz update, i zobacz co sie bedzie działo.
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
poradzilem juz sobie z kopią
zrobiłem drugi update i posazło teraz ok
ale znalazłem drugi błąd, który pojawia mi się tylko na jednym sklepie, na drugim jest ok
Jak dodaję cechy produktów, to na liście kolumna - wszystkie pola są puste
niby jak wchodze w edycję to jest ta wartość
no i na sklepie też się to nie pojawia
zrobiłem drugi update i posazło teraz ok
ale znalazłem drugi błąd, który pojawia mi się tylko na jednym sklepie, na drugim jest ok
Jak dodaję cechy produktów, to na liście kolumna - wszystkie pola są puste
niby jak wchodze w edycję to jest ta wartość
no i na sklepie też się to nie pojawia
aldo napisał(a):ZooSklep napisał(a):Panowie.. zrobilem aktualizacje. zaznaczylem " ptaszki " w administracji zeby uaktywnic program lojalnosciowy i nie moge sie teraz zalogowac.;( . Mam bialy ekran z " zaloguj sie " i .. nie moge nic zrobic. Napiszcie mi co mam zrobic.. PILNE !!
Juz prz samym wgrywaniu na serwer wyskakuje mi komunikat " Przesyłanie danych nie powiodło się , kontynuowac operację " ??
A jak chcę ją w tym momencie zapisać:
"Wystąpił błąd podczas edycji cechy."
"Wystąpił błąd podczas edycji cechy."
ZooSklep napisał(a):aldo napisał(a):ZooSklep napisał(a):Panowie.. zrobilem aktualizacje. zaznaczylem " ptaszki " w administracji zeby uaktywnic program lojalnosciowy i nie moge sie teraz zalogowac.;( . Mam bialy ekran z " zaloguj sie " i .. nie moge nic zrobic. Napiszcie mi co mam zrobic.. PILNE !!
Juz prz samym wgrywaniu na serwer wyskakuje mi komunikat " Przesyłanie danych nie powiodło się , kontynuowac operację " ??
no to juz wina serwera, wszystkie pliki w stanie nienaruszonym powinny sie ładnie wgrac na serwer inaczej kupa
- Autor tematu
ZooSklep napisał(a):aldo napisał(a):ZooSklep napisał(a):Panowie.. zrobilem aktualizacje. zaznaczylem " ptaszki " w administracji zeby uaktywnic program lojalnosciowy i nie moge sie teraz zalogowac.;( . Mam bialy ekran z " zaloguj sie " i .. nie moge nic zrobic. Napiszcie mi co mam zrobic.. PILNE !!
Nic nie dało ponowne wgranie , nadal mam nieaktywne " zaloguj "
Przy okazji, po ponownym ściągnięciu i update {OBRAZ} w towar dnia działa już poprawnie 
również dostałem nową wersję, ale martwi mnie kilka zapisów w kodzie sklepu, wygląda na to iż autor zrobił sobie śledzenie co się dzieje w sklepie a także stworzona możliwość wyłączenia sklepu z powodu braku licencji
Re:
gulik napisał(a):również dostałem nową wersję, ale martwi mnie kilka zapisów w kodzie sklepu, wygląda na to iż autor zrobił sobie śledzenie co się dzieje w sklepie a także stworzona możliwość wyłączenia sklepu z powodu braku licencji
a masz na to jakieś dowody ? bo ja tych zapisów w kodzie sklepu nie widzę.
po za tym sa prostsze metody sprawdzenia tego gdzie są zainstalowane sklepy...np. tło w panelu admina jest pobierane nie z serwera na którym zainstalowany jest sklep wiec mozna sie tez domyslać że może ciagnie z serwera KQS, a po logach serwera mozna zobaczyc na jakim adresie plik tła był wyswietlany .
Jak ktoś ma licencje to nie ma się co martwić
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość