Arybuty - funkcjonalność
|Strona 1 z 1
Arybuty - funkcjonalność
Witam,
Proponuję zrobić w atrybutach funkcję wyboru obowiązkowy / nieobowiązkowy.
Pozwoli to na umieszczenie przy jednym produkcie zarówno opcji jak i atrybutów koniecznych.
Pozdrawiam,
Mariusz
Proponuję zrobić w atrybutach funkcję wyboru obowiązkowy / nieobowiązkowy.
Pozwoli to na umieszczenie przy jednym produkcie zarówno opcji jak i atrybutów koniecznych.
Pozdrawiam,
Mariusz
Re: Arybuty - funkcjonalność
Popieram bardzo by się przydało w niektórych produktach, plus jeszcze to Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Jeszcze jedna rzecz ułatwiła by korzystanie z atrybutów, mianowicie jeśli jesteśmy na karcie produktu w PA i tam na dole wybieramy Zobacz: [Atrybuty (0)] to miło by było gdyby po wybraniu tego mieliśmy już uzupełnione pole "produkt" w atrybutach odeszło by szukanie produktu z listy.
I przesunął bym tabelę z wybranymi atrybutami produktu na górę strony a nie pod "opcje i wartości" w atrybutach.
I przesunął bym tabelę z wybranymi atrybutami produktu na górę strony a nie pod "opcje i wartości" w atrybutach.
Albo zrobić chociaż wyszukiwanie produktu w atrybutach dodatkowo przy pomocy ID produktu, sorry za te posty ale musiałem się wyżalić mam do wprowadzania dużo produktów i niektóre mają te same nazwy a w atrybutach przy 3k produktów robi się loteria czy to aby ten produkt wybrałem.
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości