Arybuty - funkcjonalność

Dział w którym możemy proponować zmiany w programie KQS.store.

Zgłoszenie propozycji zmiany w programie, nie jest jednoznaczne, z przyjęciem jej do realizacji przez producenta oprogramowania. Autor programu w miarę swoich możliwości, będzie zapoznawał się ze zgłaszanymi sugestiami zmian. Zmiany proponowane w tym dziale, w miarę możliwości będą realizowane przez autora programu.

Arybuty - funkcjonalność

przez Mariusz » 2010 paź 20, Śr 23:45

Witam,

Proponuję zrobić w atrybutach funkcję wyboru obowiązkowy / nieobowiązkowy.
Pozwoli to na umieszczenie przy jednym produkcie zarówno opcji jak i atrybutów koniecznych.

Pozdrawiam,
Mariusz
Moderator Witryny

Autor tematu
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Arybuty - funkcjonalność

przez Seavolv » 2010 paź 21, Cz 10:29

Popieram bardzo by się przydało w niektórych produktach, plus jeszcze to Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się

przez Seavolv » 2010 gru 08, Śr 11:24

Jeszcze jedna rzecz ułatwiła by korzystanie z atrybutów, mianowicie jeśli jesteśmy na karcie produktu w PA i tam na dole wybieramy Zobacz: [Atrybuty (0)] to miło by było gdyby po wybraniu tego mieliśmy już uzupełnione pole "produkt" w atrybutach odeszło by szukanie produktu z listy.
I przesunął bym tabelę z wybranymi atrybutami produktu na górę strony a nie pod "opcje i wartości" w atrybutach.

przez Seavolv » 2010 gru 08, Śr 13:20

Albo zrobić chociaż wyszukiwanie produktu w atrybutach dodatkowo przy pomocy ID produktu, sorry za te posty ale musiałem się wyżalić mam do wprowadzania dużo produktów i niektóre mają te same nazwy a w atrybutach przy 3k produktów robi się loteria czy to aby ten produkt wybrałem.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości